top of page

A szerb nagykövetségen jártunk Budaházy Gyurival (videó)

A mai napon fellebbezést nyújtottam be a Szerbiából való kitiltásom ellen a Szerb Nagykövetségnél.

Ezzel párhuzamosan a magyar Külügyminisztériumot is megkerestem, hogy segítsenek ennek a méltatlan és felháborító helyzetnek a megoldásában.

Már csak azért is fontos lenne, ha a magyar külügy komolyan foglalkozna ezzel a dologgal, mert ha tényleg az van a kitiltásom hátterében, hogy nyilvánosan is kiálltam a Trianon felülvizsgálatáért indított aláírásgyűjtés mellett, akkor várható többek között, hogy az alábbi közéleti emberek is tiltólistára kerülnek, mivel az ő esetükben is nyilvánossá vált, hogy támogatják a kezdeményezést.

(...)

Úgy gondolom, itt az ideje nekiszegezni a kérdést a szerbeknek, szlovákoknak, románoknak, ukránoknak, hogy meddig akarnak még ebben frusztrációban élni? Ha el akarnak végre oda jutni, hogy normális, kiegyensúlyozott, frusztrációmentes állami életük legyen, akkor ne a magyarok lakta területeken akarjanak maguknak saját nemzetállamot csinálni.

Így száz évvel Trianon után üljünk végre tárgyalóasztalhoz, és minimálisan is szüntessük meg a mindkét oldalon magyarok lakta határkapukat, és tegyük át őket az etnikai határokra!

 

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page