top of page

Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője, nem Merkel, vagy Macron – Exkluzív PS-videóinterjú Tommy Ro

Orbán Viktor megmutatta és bebizonyította, hogy Európa legerősebb vezetője, aki Európát védelmezi és akinek a megingathatatlanságáért hálásak vagyunk Nyugat-Európában – jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak adott exkluzív videóinterjúban Tommy Robinson brit politikai aktivista, akit egy évvel ezelőtt azért zártak börtönbe Nagy-Britanniában, mert nőket és kislányokat erőszakoló muzulmánok bírósági tárgyalásáról akart tudósítani. A videón elmondta, Magyarország a múltban többször is Európa védelmezője volt, most minden eddiginél nagyobb szükségünk van arra, hogy Magyarország és a V4-ek megvédjék a kontinenst az inváziótól. Tommy Robinson szerint Orbán Viktornak és az olasz Matteo Salvininek, valamint azoknak a politikusoknak és pártoknak, akik ugyanígy gondolkodnak és az emberek érdekében politizálnak, azoknak össze kell fogniuk.

Exkluzív videóinterjút adott Varga-Bíró Tamásnak és a PestiSrácok.hu-nak Tommy Robinson migrációellenes brit politikai aktivista, akit szókimondása és tevékenysége miatt számos alkalommal akartak már elhallgattatni Nyugat-Európában. 2018 májusában a jobboldali aktivistát letartóztatták, majd 13 hónapos börtönbüntetésre ítélték, mert nőket és kislányokat erőszakoló muzulmán bűnbanda bírósági tárgyalásáról tudósított az utcán. Szabadulása után újra beidézték a bíróságra, mert Nagy-Britanniában nyíltan arról beszélt, hogy nem akar muszlim országban élni. Varga-Bíró Tamás az Egyesült Királyságban találkozott Tommy Robinsonnal, akivel a migrációról, Európa iszlamizációjáról, az EP-választások tétjéről és Orbán Viktorról, valamint a V4-ekről beszélgetett.

Tommy Robinson a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban egyértelműsítette, nem Angela Merkel, vagy Emmanuel Macron Európa valódi vezetője, hanem Orbán Viktor és a visegrádi országok, a V4-ek vezetői.

“Szeretném, ha a V4-ek tudnák, hogy milyen hálásak vagyunk itt Nyugat-Európában azért, amiért kiállnak értünk. Erre sokszor volt már példa, ha megnézzük a múltat, akkor látjuk, Magyarország hányszor írta újra a lehetséges európai jövőnket, hiszen megvédte Európát a lehetséges inváziótól. Most minden eddiginél nagyobb szükségünk van erre. Ne higgyenek a liberális médiumoknak, mi tényleg hálásak vagyunk a megingathatatlanságukért, és azért, hogy a V4-ek miniszterelnökei erős vezetők. Hosszú éveken keresztül, ha Európa vezetőiről volt szó, akkor Merkelre vagy a francia elnökre gondoltunk, de most Orbán Viktor és a V4-ek Európa valódi vezetői, és ezért hálásak vagyunk” – mondta Tommy Robinson.

Hangsúlyozta, mára Orbán Viktor jól csengő név lett az Egyesült Királyságban, pedig évekkel ezelőtt még senki nem tudta, ki Magyarország vezetője. “Mostanra viszont Orbán Viktor megmutatta és bebizonyította, hogy Európa legerősebb vezetője. Évekkel ezelőtt még Salvini is szélsőségesnek számított az európai politikai palettán, de ahogy közben a körülmények és az emberek véleménye megváltozott, ő lett Európa egyik erős embere. Ezeknek a pártoknak és embereknek, akik így gondolkodnak, akik politikájukkal az embereket képviselik és nem a nagy cégeket és az uralkodó elitet, nekik mid össze kell fogniuk. Bizalomra ad okot, hogy egyesek már most így tesznek” – jelentette ki Tommy Robinson. Véleménye szerint nagy változásra van szükség Brüsszelben, mert jelenleg az unióban diktatúrát látni, ahol nem akarják meghallgatni az egyes országok aggodalmait.

A brit jobboldali aktivista, aki Nagy-Britanniában az EP-választásokon is indul Varga-Bíró Tamásnak elárulta, azért szállt ringbe a szavazatokért, mert az Egyesült Királyságban túl régóta nézik az ország hanyatlását, a brit nemzet kihasználását. Robinson tudja, hogy el kell hagyniuk az uniót, de szeretne kapcsolatot teremteni Európa jobboldali, bevándorlásellenes pártjaival, hogy közösen “megakadályozzák Európa folyamatban lévő elfoglalását”. Állítja, Nagy-Britannia iszlamizálódik, elkezdődött a teljes lakosságcsere, amely ellen ő felszólalt, ezért bebörtönözték, és azzal is megvádolták, hogy Izrael cionista ügynöke. “Egyetlen pennyt sem kaptam Izraeltől, de elég vicces a vád, hiszen egyesek abból következtetnek arra, hogy én Izrael ügynöke lennék, hogy jártam Izraelben és nem gyűlölöm a zsidó embereket” – tette hozzá Tommy Robinson.

 

7 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page