top of page

Nyílt levél Cseh Katalinhoz: a külföldi abortuszlobbi helyett a magyar embereket szolgálja!


Tisztelt Képviselő Asszony!

Szomorúan és döbbenten látjuk, hogy botmixeres megnyilatkozása után nemcsak, hogy nem kért bocsánatot (bár 14 000 ember kérte rá), hanem morbid módon születésnapja alkalmából adománygyűjtésbe kezdett annak a hírhedt külföldi mammutszervezetnek a támogatására, amely évről-évre több százezer embert foszt meg a születésnapjától.

Az Ön által támogatott (egyáltalán nem non profit) szervezet elnöke idén januárban teljesen világossá tette: fő küldetésüknek az abortuszt tekintik.

Kiderítettük, hogy a Planned Parenthood nemzetközi ága friss útmutatójában az abortusz melletti lobbizásra képzi és sürgeti az új EP-képviselőket. Képviselő asszony azonnal teljesíteni kezdte a tőlük kapott feladatot.

Aggódunk, látva, hogy egy EP-képviselőnk a nemzetközi abortuszlobbi utasításait teljesíti a magyar emberek védelme és szem előtt tartása helyett. Hogyan számíthatnak Önre a magyar anyák és kisbabák, miután elsőként beállt a nőket megsebző és gyermekek életét erőszakosan kioltó lobbiszervezet mögé?

A Planned Parenthood az ártatlan születendő gyermekek életének kioltásáról, magzati szervek árusításáról, illetve az abortusz melletti lobbijáról híres. Célja az abortusz lehető legszélesebb elterjesztése és jogi kereteinek maximalizálása. Minden 90 másodpercben megölnek egy gyermeket a Planned Parenthood klinikáin! Legutóbb örömünnepet ültek a borzalmas New York-i törvény fölött, mely a születésig engedélyezi az abortuszt.

Aggódva kérdezzük, ugye nem tervezi Magyarországra hozni a New York-i modellt?

Képviselő asszony, amellett, hogy az élet kioltásában élen járó külföldi abortuszszervezet támogatására hív, hamis információkkal vezeti félre a magyar nyilvánosságot.

Ön szerint a Planned Parenthood azért dolgozik, hogy a nők „döntéseiket minél több és pontosabb információ alapján hozhassák meg”. Ezzel szemben az igazság az, hogy a Planned Parenthood klinikákon nem mutatják meg a várandós anyáknak gyermekeik ultrahangképét és szívhangját, nem tájékoztatják őket magzatuk fejlettségi állapotáról, kifejlett szerveiről, stb. Nem figyelmeztetik őket az abortusz testi-lelki következményeire, sőt, nők millióinak fájdalmas tapasztalatát semmibe véve tagadják, hogy az abortusz lelki megrázkódtatást okoz. A krízishelyzet megoldása és a történet két főszereplőjének (anyának és babának) támogatása helyett futószalag-szerűen végzik az abortuszokat: 2018-ban az abortuszra jelentkező nők kevesebb mint 1%-nak ajánlották csak a gyermek örökbe adását. Amennyiben, ahogy írja, valóban „szívügye a nők egészsége”, hallgasson meg olyan anyákat, akiknek az abortusz testileg vagy lelkileg tönkretette az életét. Ha pedig fontos Önnek a krízishelyzetben nyújtott „minél több és pontosabb információ”, miért szólalt fel nyilvánosan a korábbi szívhang meghallgatásáról szóló hazai javaslattal szemben?

„És nem, a propagandában megjelent abszurd hazugságokkal ellentétben természetesen senki nem gyilkolna meg életképes csecsemőket”, állítja, miközben a kicsit talán fiatalabb, de ugyanolyan értékes ártatlan kisbabákat rezzenéstelen arccal meggyilkoló szervezetnek gyűjt adományt. Talán hisz a varázslatos szülőcsatorna elméletében, mely szerint akkor válunk emberré, amint átcsusszanunk rajta?

Talán ezért nem érinti meg, hogy életképes születendő babák ezreinek oltják ki erőszakosan az életét a Planned Parenthood abortuszklinikáin. Talán ezért van gyomra olyan szervezetnek gyűjteni, mely saját bevallása szerint csak tavaly 332 757 emberi életnek vetett véget.

Tudjuk, hogy Ön a már megszületett gyermekek meg nem gyilkolásáról beszél. Milyen jó, legalább őket nem gyilkolja meg a Planned Parenthood, és ejnye-bejnye annak, aki ilyet állít! Vagy mégis? Ki kell, hogy ábrándítsuk, a Planned Parenthood nem számára nem akadály a születés után sem „megoldani” a nem kívántnak kikiáltott „problémát”. Nézzen utána!

(...)

 

6 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page