Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Elérhető a MOGY2019 programja

2019/07/18

Szerző

Kedves Érdeklődők!

A honlapon elérhető az idei rendezvény előadósátrainak részletes programja. Rengeteg előadással és sok neves előadóval (például Szántai Lajos, Nógrádi György, Hetesi Zsolt) készülünk, felölelik a történelmi beszélgetésektől, a jelen kor gondolatain át, a fenntartható jövő kérdésköréig tartó témákat is.

 

A tényfeltáró és elemző beszélgetések után a minőségi zene nyújthat egy kis felfrissülést olyan előadók társaságában, mint pl. a Bagossy Brothers Company, Szarka Tamás és zenekara, FankaDeli, Makám Zenekar és még sokan mások. Az esti táncház is elmaradhatatlan része a közösségi programoknak, ehhez szombaton a Korinda Zenekar biztosítja majd a talpalávalót!

 

Természetesen a gyerekek sem maradnak ki a jóból, számukra a Mese Sátor és a Gyermekfoglalkoztató tartogat sok meglepetést!

 

A tovább programok és előadók a honlapon a Programok menüpont alatt érhetőek el. A programok listája folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatni, vagy regisztrálni az oldalon (az oldal jobb felső sarkában található), hogy időben értesítést tudjunk küldeni, ha újabb program elérhető.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu