top of page

Védd a bolygót: Fehér nő, ne szülj gyermeket! (+ videó)

Hogyan lehet a nyugati, fejlett társadalmakban élő nőket teljesen elbutítani, bűntudatot kelteni bennük, szégyenbélyeget ragasztani rájuk és végül iszonyú kiutat kínálni nekik? Manapság nem is kell túl sok erőfeszítés ehhez a machinációhoz: elég “értelmet” adni a tévelygéseiknek, hamis jövőképet és értékrendszert eléjük varázsolni, és a jóléti semmittevés áldozatai birkaként követik akár az öngyilkosságba is mestereiket. A nők egy csoportja “szülési bojkottot” hirdetett Nagy-Britanniában, hiszen minden újabb gyermek a Földön (Európában) ökológiai armageddont okoz.

A BBC műsorába meghívták ennek a remek kezdeményezésnek az ötletgazdáját, Blythe Pepinót és egy aktivistáját; két, fiatal fehér nőt, akik úgy óvják a bolygónkat, hogy felszólítják az amúgy is rendkívül kevés gyermeket világra hozó fehér asszonyokat, hogy kíméljék meg a Földet az újabb gyermekektől. Érdekes, hogy Afrikát és a harmadik világ országait nem említik meg, pedig ott aztán valóban komoly népességrobbanás zajlik jelenleg is. Egy rosszul feltett kérdés, aztán hamis bűntudat kialakítása és a világ meg nem értése alapján egyszerűen társadalmi öngyilkosságra szólítják fel a megfáradt nyugati civilizáció tagjait azon a földrészen, ahol a fejlettségből kifolyólag a legszélesebb látókörű embereknek kellene élnie.

Az öngyilkos amazonok a BBC riportjában ezen kívül azt is elmondják, hogy ha nincs gyereked, akkor nem is függhetsz tőle, de ez mintha inkább a saját kényelmüket szolgálná, mint a bolygó boldogulását. Érdemes megnézni a beszélgetésben a riportalanyok átszellemült arckifejezését, ahogy áthatja őket az a fájdalom, melyet állítólag a világ állapota miatt éreznek. Az Iconoclast leleplező riportjából kiderül, hogy az európai őslakos fehér emberek egyre nagyobb csoportja egy hamis környezetvédelmi eszmében hisz, mely sehova nem vezet, csupán a társadalom öngyilkosságához. A rosszul feltett kérdések bűntudatot keltenek az elkényelmesedett emberekben, akiknek nem a valódi válaszokat magyarázzák el, hanem valami elképesztő ostoba és hamis önostorozó világképet erőltetnek rájuk. Ennek az önpusztító és öngyalázó divatnak az egyik szörnyszülöttje a középosztálybeli, fehér, brit nők körében egyre inkább terjedő “Birth Strike” mozgalom, azaz a gyermekszülés bojkottálása.

Népszerűsítés világszerte; 186 követő a Youtube-csatornán Borzasztó vállalásuk, hogy a klímakatasztrófa elkerülése érdekében nem szülnek gyermeket és erre biztatják sorstársaikat is. Hiába van kevés követőjük, abban biztosak lehetünk az Iconoclast szerint, hogy megfelelő támogatásban részesülnek a háttérből. A Birth Strike Youtube-csatornája jelenleg 186 követőnél jár. Érdekes kérdés, hogy miért olyan fontos promotálni egy ilyen szinte baráti környi társaságot országos televíziókban, hiszen sorra kapják a felhívásokat. A mozgalom alapítója Blythe Pepino, aki eltökélt abban, hogy nem szül gyereket erre a bolygóra, hiszen annak nincs értelme felnőnie a klímaváltozás súlyos helyzetére való tekintettel. Pepinót a BBC mellett más televíziók is meghívták; társával együtt szerepelt a brit kereskedelmi műsorszolgáltatók közszolgálati televíziója, az ITV reggeli beszélgetős műsorában is. Ne feledjük: a Birth Strike mozgalom 186 követővel rendelkezik, tehát egy kihalófélben lévő falu lakosságát éri el, mégis érdemes arra, hogy országos televíziók népszerűsítsék. A mozgalom egyébként a nyitott határokat támogatja, tehát a tömeges bevándorlással semmilyen problémájuk nincsen, sőt, a “gyarmatosító” politika ellen szólalnak fel. Az sajnos már nem jut el a tudatukig, hogy ez a gyarmatosítás jelenleg fordított előjellel zajlik, mint ahogy ők gondolják.

Miért a fehér nők ne szüljenek gyereket? Blythe Pepino azonban meghívást kapott két alkalommal az amerikai Fox News televízió műsoraiba is. A már többször idézett Tucker Carlson is beszélgetett vele élő kapcsolás során, és illő tisztelettel próbálta megtudni a mozgalom vezetőjének terveit.

Carlson megkérdezte, hogy vajon nem lenne-e jobb ötlet okos gyermekeket nemzeni, akik többet fognak tudni nálunk és védeni fogják a természetet, mint saját magunk kipusztítása? Pepino erre természetesen köpni-nyelni nem tudott, de elmondta, hogy tiszteletben tartja azokat, akik gyerekeket szülnek. A legmegdöbbentőbb jelenet azonban a videóban 3 perc 30 másodpercnél következett be, amikor Carlson felvetette a mozgalom vezetőjének, hogy ha elmenne Afrikába, találomra pár országban tartana egy rövid utazást és bárkinek az utcán elmondaná, hogy milyen mozgalmat vezet, akkor vajon mi lenne az emberek reakciója. Aki látott már megkövülten ostoba arckifejezést, az is csettinthet egy nagyot, amikor Pepino kisasszony arcára pillant a kérdés feltevését követően. A válasz pedig: Fogalmam sincs.

Az öngyilkos mozgalom fölöslegességének boncolása és Pepino kínlódása ezzel még nem ért véget. A kínos csendet követően Carlson arra is kíváncsi volt, hogy vajon a nyugati civilizáción kívül más kultúrákban, a harmadik világban mennyire vannak tudatában annak, hogy eldöntött tény, hogy az emberiség helyzete reménytelen és kihalásra vagyunk ítélve. Talán még döbbentebb csend következett, majd a remek reakció: Ezt igazán nem tudom, képtelen vagyok megmondani.

Értelmetlen harc hamis célért Ebből pedig tökéletesen láthatóvá vált, hogy Pepinónak tényleg fogalma sincs arról, hogy amiért harcol, az teljesen értelmetlen. A bő 66 millió fős Nagy-Britanniában azért küzd, hogy ne szüljenek a nők több gyereket, hogy jobb legyen a Földnek, miközben például India lakossága közel ötven év alatt majdnem egymilliárd fővel növekedett, hogy ne is beszéljünk Afrikáról, ahol ugyancsak egymilliárd fős növekedésről beszélhetünk az utóbbi hatvan évben. Az emberi élet érték, azonban ha Blythe Pepino és öngyilkos mozgalma valóban attól fél, hogy a jövő gyermekeinek milyen soruk lesz a világban, nem inkább Afrikába, Indiába, vagy egyéb harmadik világbeli országba kellene mennie felvilágosító tanfolyamokat tartani?

 

6 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page