top of page

Csatlakozunk Bayer Zsolt akciójához


A hétfői Sajtóklubban hangzott el a remek ötlet, miszerint Matteo Salvini római gyűlése alatt a budapesti olasz nagykövetség mellett tartsunk szolidaritási tüntetést az ellenzékbe kényszerült volt belügyminiszter mellett.

(...)

Mint ismert, a migránspárti balosok kerültek a hatalomra, miután Salvini felrúgta a koalíciót. Contéék nem tétováztak, összeálltak Di Maioékkal, a balos hazaárulókkal.

Az olasz nép azonban nagyon átverve érzi magát, mert nem tartottak választást, és illegitim módon összeálltak a baloldaliak. Salvinit minél előbb a kormány élén szeretnék látni. Néhány hete óriási tömegtüntetést tartottak a fővárosban, majd a LEGA gyűlésen 80000-en jelezték ezt a vezetőjüknek.

Salvini szövetségese Giorgia Meloni ezután meghívta Orbán Viktort egy fórumra, ahol az olasz hívek könnyfakasztó gesztussal mutatták meg, hogy mennyire tisztelnek bennünket, magyarokat.

Ezt a megnyilvánulást szeretné viszonozni Bayer Zsolt, és úgy gondolta, hogy egy olvasói levelet beolvas. A szerzője azt javasolta, hogy hozzanak össze egy szolidaritási megmozdulást Matteo Salvini mellett. Ezt október 19-ére terveznék, Salviniék római összejövetele alatt, a budapesti olasz nagykövetség előtt.

(...)

 

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page