top of page

Ne zárják börtönbe angliai munkatársunkat, Caroline-t!


A CitizenGO angliai igazgatója, Caroline Farrow börtönbe kerülhet azért, mert szembeszállt a transzgender lobbi őrültségeivel, például, hogy az ember nemét meg lehetne változtatni. Caroline nem félt kimondani a biológiai igazságot a férfiakról és a nőkről, ezért börtönbüntetés fenyegeti. Egy magát nőnek tartó férfi azért nyújtott be keresetet ellene, mert Caroline férfiként beszélt vele. Ügyének bírósági tárgyalását október 15-én tartják. Transznemű aktivisták hónapok óta zaklatják őt és a családját. Most pedig egyikük azt próbálja elérni, hogy fizessen számára több tízezer fontot, és kerüljön börtönbe.

Az elkövetkező napokban álljun ki együtt a CitizenGO munkatársa mellett, aki nem mellesleg ötgyermekes édesanya. Caroline-t gyermekei jövője motiválja abban, hogy kiálljon az igazságért.

Állítsuk meg ezt az őrületet, hogy az igazság kimondásáért és a transzlobbi kritizálásáért börtön veszélye fenyegethet.

Caroline kálváriája idén márciusban kezdődött, amikor a helyi rendőrség vizsgálatot indított amiatt, hogy Caroline egy tizenhat éves fiú "nemátalakító" műtétjét nyilvánosan "kasztrációnak", "megcsonkításnak" és "gyermekbántalmazásnak" nevezte. Caroline a radikális transzgender lobbista, Susie Green döntését kritizálta, aki kiskorú fiát vetette alá a "nemátalakító" műtétnek tizenhatodik születésnapján. Ehhez Thaiföldre vitte a fiát, mivel az Egyesül Királyságban tizenhat éveseken nem végeznek "nemátalakító" műtétet. Az ügy nyilvánosságot kapott egyébként Thaiföldön is, ahol annyira megdöbbentek a hatóságok, hogy rögtön betiltották ezt az eljárást tizennyolc éven alattiak számára. Azóta Caroline az agresszív transzgender lobbi célpontjává vált. Rengeteg fenyegetést kapott, még az otthonában is zaklatni kezdték a dühös genderlobbisták. Az ügyben október 15-én tárgyal a bíróság. Álljunk ki együtt Caroline mellett!

(...)

 

21 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page