top of page

„Kékcédulás” választás az Európai Unióban, avagy hogyan szerez a hálózat befolyást az európai önkorm


Ez természetesen egy fikció csupán, és semmi köze sincs a valósághoz. A nevek a fantázia szüleményei, és nem köthetőek létező személyekhez.

Annak idején a komcsik úgy csalták el a választásokat, hogy IFA-platón utaztatták a szavazóikat, akik szorgosan leszavaztak egy nap alatt 10-15 városban és faluban, így az ő szavazatuk 10-15 szavazat volt, nem csak egy, mint a kisgazda vagy más egyszerű, nem megszervezett csalásra épülő szavazóé.

Anno ezt a választási csalást nevezték kékcédulás választásnak.

Ma ez már másképp történik, de az eredmény ugyanaz.

Ja, és már nem kommunistáknak hívják őket, hanem internacionalista hálózatnak, NGO-knak. A csalás és manipuláció művészetét egy magasabb szintre emelték, tényleg nemzetközi szinten végzik.

De lássuk, hogy hogyan is működik az a hálózat, mondhatni a piramisjáték, ami a mi bőrünkre megy, de ők profitálnak belőle.

Képzeljük el a rendszert úgy, mint egy kutyaszánt.

Van az irányító ember a szánon, aki néha odacsap egyet az ostorral, de alapvetően úgy éri el, hogy a kutyák arra fussanak, amerre ő akarja, hogy eteti, gyógyítja őket, azaz ellátja őket minden szükségessel, ami az életükhöz kell. Ezzel teremti meg a kutyafalka hűségét, és hogy mind egy irányba fog húzni.

Aztán itt van a vezérkutya, amely elöl fut és diktálja a tempót, illetve figyel arra, hogy a gazda milyen utasításokat ad, és annak megfelelően tereli a csapatot.

A mögötte futó kutyák adják az erőt, ami a szánt mozgatja.

És most konkrétan arról, hogy hogyan járnak át az eszünkön, és veszik ki a döntés jogát a kezünkből.

Van ez az Európai Unió nevű intézményrendszer, ahol az országok jogi káoszából jogharmonizáció útján az EU irányelvek szerint kell az egyes országok jogrendszerét úgy alakítani, hogy az harmonizáljon a többi ország jogrendszerével.

Itt lép be az irányító, aki a szánon áll, és a szánról határozza meg az elérni kívánt célt. Nevezzük őt az egyszerűség kedvéért Gyurinak. Gyuri elmegy Brüsszelbe, és eléri, hogy úgy alakítsák jogharmonizáció segítségével az egyes országokban a választási törvényt, hogy ott egy EU állampolgár – ha rendelkezik az adott városban lakcímmel – szavazhasson az önkormányzati választáson.

Itt lép be a vezérkutya a folyamatba, nevezzük őt Fransnak. Ő nagyon hűséges és értelmes kutya. Kiemelt helye van a kutyaszán hálózati rendszerében. Frans eléri, hogy ezt az irányelvet minden tagállamban elfogadják és alkalmazzák, hiszen az EU-ban egy nyílt társadalomban élünk, vagy mi.

És elérkeztünk a csapathoz, ami az egész kutyaszán-rendszert mozgatja.

Az egyik kutya neve Péter, a másiké Dániel, a harmadiké Márton, a negyediké András, és jön Kati, Anna, Ferenc, Klára, István és így tovább, hosszú a sor.

És hogy hogyan működik a hálózat, amit Gyuri, a kutyák irányítója kitalált és a rendszert működteti?

Így!

Péternek, aki ténylegesen életvitelszerűen Budapesten él, vannak barátai szerte az EU-ban. Ezek a barátok Brüsszelben, Rómában, Berlinben Londonban, Párizsban stb. élnek, szintén életvitelszerűen, és filantróp szervezeteknél, pártoknál dolgoznak, vagy egyetemeken tanulnak, vagy nem csinálnak semmit, de van egy, vagy ötven lakásuk az adott városban vagy városokban, aminek megvásárlásához a hálózat biztosítja a forrásokat.

Péter megkéri a Brüsszelben, Rómában, Berlinben Londonban, Párizsban élő barátait, hogy adják ki neki a lakásukat, persze csak papíron. Írnak egy bérleti szerződést, és ezzel bejelentkezik lakónak a városban.

Péter igazándiból nem akar életvitelszerűen egyszerre Brüsszelben, Rómában, Berlinben Londonban, Párizsban élni, csak a virtuális bérleti szerződés kell neki, amivel igazolja a helyi hatóság előtt, hogy ő életvitelszerűen ott él az adott 10-15 városban egyszerre, hiszen rendelkezik tartózkodási helyet igazoló okirattal, ami elég ahhoz, hogy a hatóság kiállítsa a lakcímkártyát, ami feljogosítja őt mind a 10-15 városban, hogy az önkormányzati választásokon éljen szavazati jogával.

(...)

A rendszer működésével kapcsolatos költségeket a gazda állja, azaz biztonságos és jó életet biztosít az összes hálózatban működő kutya számára, amiért csak annyit kell tenniük, hogy fenntartják és működtetik az újkori kékcédulás választási csalás rendszerét, azaz működtetik a hálózatot. Na, most ezt képzeljük el hatványra emelve.

A hálózati rendszeren keresztül több ezer vagy százezer kutyát tud irányítani a gazda az EU összes településén, amivel mindenhol befolyásolni tudja az önkormányzati választások eredményét úgy, hogy minden egyes kutyának nem egy, hanem 10-15 szavazási lehetősége van.

Ezzel – ahogyan a vezérkutya már megmondta – olyan lehetőségek nyílnak meg az összes EU tagállamban, hogy a regnáló tagállami kormányok kihagyásával az önkormányzatokhoz közvetlenül eljuttatott források segítségével fenn lehet tartani a hálózat folyamatos működését, illetve befolyásolni tudják a tagállamok működését, mégpedig anélkül, hogy az állampolgároknak bármilyen beleszólásuk lenne a saját sorsuk alakulásába.

Budapesten megcsinálták a főpróbát és működött. Győzött a hálózati kutyafalka, úgy, hogy nem volt kérdés, hogy melyik csapat fog győzni, hiszen manipulálni tudták az önkormányzati választásokat ötven-, százezer olyan szavazattal, szavazóval, akik nem is élnek az adott városban, csupán egy napra a lakcímkártyájukkal és az útlevelükkel a zsebükben elutaztak Budapestre, és leszavaztak a megadott pártszövetségre.

A következő lépés az lesz, hogy a rendszert és egyben a hálózatot ki fogják terjeszteni a megyei jogú városokra és az ötezer fő fölötti településekre is.

A pénzek központi átcsoportosításával közvetlenül az adott városokba fogják irányítani az EU állampolgárai által befizetett adókat, ami az önkormányzatokon, pályázatokon, NGO-kon keresztül a hálózat zsebébe kerül.

És most képzeljük el ezt Olaszországban, Lengyelországban, Németországban vagy Franciaországban is, és kész az a rendszer, amellyel egy kisebbség befolyásolni tudja a saját érdekében az egész EU politikai, bevándorlási és gazdasági rendszereit. Persze mindez csak fikció, és semmi köze nincs ahhoz, ami most vasárnap történt Budapesten és történik az egész EU-ban folyamatosan.

Jó gondolkozást mindenkinek!

 

25 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page