top of page

Egy YouTube csatornán már 3 éves gyerekeket oktatnak arra, hogy kell transzneművé válni!! – videó (1


Az amerikai Huffington Post által fantasztikusnak és csodálatosnak nevezett “Queer Kid Stuff” úttörő YouTube csatorna, mely már 3(!) éves gyermekeket oktat az LMBTQ élet szépségeire.

A csatorna bemutatja a gyerekeknek a transzneművé válás folyamatát, megtanítja őket arra, mit kell tenniük ha “másnak érzik magukat”.

Már a gyerekeket veszik célba az átnevelő programokkal.

Lindsay Amer a Queer Kid Stuff létrehozója a csatornát egy LMBTQ+ és a társadalmi igazságosság témakörével foglalkozó csatornának írja le, mely gyerekeknek és családoknak szól.

Amer többször fellépett már a híres TED konferencián is, melyen magát oktatóvideó készítőnek írta le, aki segít eligazodni a gender és a szexualitás bonyolult világában.

Kitűzött célja, hogy empatikussá tegye a felnőtteket, hogy a gyerekek szabadon, korlátok nélkül fejezhessék ki önmagukat ebben a gonosz világban, melyben sokszor veszélyes kifejezeni a valós énüket.

“Azt akarom, hogy a gyerekek büszkén nőjenek fel, és olyanokká váljanak amilyenné valójában akarnak. Ne a társadalmi sztereotípiák határozzák meg őket.” – írja Amer.

Nézzük meg miket tanít Amer a gyerekeknek!

A teljesség igénye nélkül kiemeltünk néhány gondolatot:

“Teljesen rendben van az ha homoszexuális vagy.” “Lehetsz fiú, lány, vagy valami teljesen más!” “Fiúként is viselhetsz lányruhát, és lányként is viselhetsz fiúruhát.” “Fantasztikus dolog transzneműnek lenni!” “Azok az orvosok gonoszak, akik megkérdőjelezik a transznemű műtétek szükségességét!”

A videókban Amer azt is elmagyarázza a nézőknek hogyan kell magukat átműttetni férfivá vagy nővé, mit jelent homoszexuálisnak, vagy transzneműnek lenni.

Egy videót linkelünk be a csatornáról, amin Amer a gyerekeknek énekel a transznemű életérzésről. Csak nagyon erős idegzetűeknek ajánljuk!

 

234 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page