VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A liberális jogfelfogástól a nemzeti önvédelemig. Varga Domokos György előszava Gaudi-Nagy Tamás kön

Hamarosan napvilágot lát dr. Gaudi-Nagy Tamás NEMZETI JOGVÉDELEM c. könyve. Tartalmát, mondandóját beszédesen összegzi a mű alcíme: Az európai értékek és a nemzeti önazonosság elleni globalista-patriofób támadások, és az ellenük való védekezés nemzetállami, jogvédő és civil eszközökkel. (A könyv elkészítéséből a Szilaj Csikó munkatársai, Hajdú Éva, Juhász Anna is kivették részüket.)

Beharangozásképpen most a kötet fülszövegét és a Szilaj Csikó főszerkesztője által írt előszót tárjuk tisztelt Olvasóink elé.

A 2018 őszén készített tanulmány alapos elemzést ad:

  • a 2006 őszi rendőrterror és az EU-Soros birodalom bevándorláspárti és multikulturális célzatú jogi terrorja közötti analógiáról,

  • az európai nemzetek jogos védelmi helyzetéről,

  • a hagyományos európai értékeket s nemzeti közösségeket szétzúzni akaró háttérhatalmi törekvések elleni, összehangolt nemzetállami, jogvédő és civil mozgalmi ellenállás módszereiről, fontosságáról,

  • az önfeladó és önvédő államokról,

  • a patriofóbia (hazafi-ellenesség) meghatározás bevezetésének szükségességéről,

  • a nemzeti értékeket romboló európai bírósági joggyakorlat és az Európai Parlament veszélyes tendenciáiról,

  • az értékvédő államokat és hagyományos európai nemzeti közösségeket az „emberi jogizmus" önkényes bunkósbotjával támadó Soros hálózattal és szupranacionális szervezetekkel szembeni nemzeti jogvédő küzdelem módszereiről és feladatairól.

***

Varga Domokos György

​ELŐSZÓ

A liberális jogfelfogástól a nemzeti önvédelemig

E könyv szerzője, Gaudi-Nagy Tamás megtisztelt azzal a rangos címmel, hogy én volnék a Nemzeti Jogvédő Szolgálat krónikása. El kellett gondolkodnom rajta: vajon miért alakult így? Milyen felismerések tereltek a nemzeti jogvédők társaságába, és milyen meglátások óvtak meg attól, hogy liberális jogvédőknek legyek lelkes szószólója, támogatója?


Népes családomban nevezetes voltam kissé túlfűtött igazságérzetemről. Úgy vélném talán, hogy a nemzeti jogvédők jellemzően az igazság, az igazságosság pártjára állnak, s ugyanez a liberális jogvédőkről már nem mondható el?