VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Megdöbbentő, kiknek adnak pénzt a norvég kereszténydemokraták (+ videó)

Ha hinni lehet a skandináv ország sajtójában megjelent tudósításoknak, Kjell Ingolf Ropstad, a Norvég Keresztény Néppárt vezetőjének indítványára, az egyházi ügyekért felelős miniszter támogatásával, Norvégia kormánya közel 100 ezer euró összegű támogatást hagyott jóvá az Iszlám Kulturális Központ nevű szélsőséges iszlám közösség részére.

Ha a történetben nem volna még egy csavar, talán már fel sem kapná tekintetét erre a hírre az európai keresztény ember, azonban van, nem is akármilyen. A központ a pénzt arra használhatja, hogy katolikus egyházi épületeket alakítson át mecsetekké. Mindez akkor, amikor Raymond Johansen, Oslo Városi Tanácsának elnöke az Iszlám Kulturális Központ által az évek során kapott összes önkormányzati támogatás felülvizsgálatát indítványozta.

Az ok, hogy az Aftenposten leleplezte, a szélsőséges vallási közösség, amely 101 millió norvég korona – közel 10 millió euró – értékben vásárolt már ingatlanokat, azokban többek között olyan tevékenységet végez, amely során gyermekek éjszakákat töltenek vallási helyiségekben.

Hogy mi folyik ezekben a mecsetekben, mire buzdítják az oda járó gyermekeket és muszlimokat a szélsőségesek, azzal kapcsolatban kevés kétségünk lehet.

Norvégia iszlamizálása mára gyakorlatilag megállíthatatlanná vált, ez pedig megbocsáthatatlan vétek – idézi a Samhällsnytt nevű svéd portál Hege Storhaug publicista szavait.

(...)

Kapcsolódó film: A norvég muszlim bevándorláspolitika következményei

A norvégok muszlim bevándorlással kapcsolatos politikájának következményei. A muszlim radikalizmus rendkívül megerősödött és növekszik a nem muszlim népesség elleni fenyegetettség és erőszak.

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek