top of page

Leleplezés és szembesítés – íme a Fullánk videó szereplői (vágott változat)

Néhány nappal ezelőtt a Youtube-on, Fullánk.hu logóval megjelent egy 10 perces videó, amiben hátrányos helyzetű roma emberek beszélnek arról, elég töredezetten, hogy őket nem fizették ki rendesen, sőt arra is kényszerítették, hogy főnöküknek tetszően szavazzanak, máskülönben elveszítik a munkájukat.

A videót azonnal közszemlére tette az általában többezres megosztást generáló, leleplezésekkel fenyegető "ördög ügyvédje" blog, illetve Facebook oldal.

A PestiSrácok már kereste a választási csalásról videóban beszélő cigányokat, de nem találtuk. Mint kiderült, nem véletlenül: közülük többen még csak nem is győriek, és konkrétan egyikük sem lakik abban a választókörzetben, ahol a videóban tett nyilatkozatuk szerint zsarolás hatására szavaztak.

Portálunk kapta meg azt a 36 perces videót, amelyben kérdőre vonják és szembesítik hazugságaikkal a kamuvideóban szereplő romákat. Ők pedig elárulják, hogy kényszer hatására mondták azt, amit a szájukba adtak, mivel épp nem volt pénzük, és nagyon kellett az a 3,5,10, másnak 20 ezer forint...

(Mivel az eredeti videó nagyon hosszú, kivágtuk az érdekesebb részeket, amit a szereplők kiszolgáltatott helyzete miatt, arcuk kitakarásával adunk közre, annak ellenére, hogy írásban is hozzájárultak a felvétel készítéséhez.)

 

25 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page