VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Gaudi rádiós vitája Fialával a patriofób bírókról és a liberális jogvédők migránsbizniszéről


A Spirit FM Kelj fel, Jancsi! című műsorában dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője Fiala Jánossal beszélgetett, vitatkozott a napokban a hazai magyarellenes személyiségi peres bírósági kilengésekről, a patriofóbbá érzékenyített bírók kártékony, jogbiztonságot és jogegyenlőseget sértő szerepéről, az álcivil liberális jogvédő szervezetek ártalmas bevándorláspárti és deviánspárti aknamunkájáról, az őket busásan pénzelő, embercsempészekkel összejátszó háttérerők sötét, céljairól, a Helsinki Bizottság Kormány ellen abszurd módon megnyert személyiségi peréről, továbbá a Nemzeti Jogvédő Szolgálat törekvéseiről és a "Patrióta vs. liberális jogvédelem" c. konferenciájáról.

Támogassa a hazafias jogvédőket, a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot, hogy hatékony jogi védőpajzsot tarthassunk hazánk, s nemzetünk elé a patriofób (hazájukat szeretőket gyűlölők) támadásokkal szemben!

Soha nem adjuk fel és nem engedünk a magyarok jogaiból! Honfitársi üdvözlettel: dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője www.gaudinagytamas.hu www.facebook/gaudinagytamas

Tovább a cikkhez és a rádiófelvételhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek