top of page

Csütörtökön tüntetés lesz a Google székháza előtt

Ahogy azt már korábban mi is megírtuk, törölte a Youtube a Pesti Srácok csatornáját, gyermekek szexuális zaklatásának ábrázolását tiltó szabályára hivatkozva.

Azonban mindeféle indoklás nélkül, a Google Általános Szerződési Feltételeivel teljesen ellentétes módon likvidálták a PestiSrácok.hu újraindított Youtube-csatornáját is.

Huth Gergely a PestiSrácok.hu szerkesztősége nevében a Hír TV Magyarország élőben és a Karc FM Paláver műsoraiban bejelentette, hogy február 20-án, csütörtökön 17 órakor tüntetést tartanak a Google Magyarország székházánál, a Budapest, II. kerület Árpád fejedelem útja 26-28. előtt.

A cég magyarországi igazgatója ugyan többszöri egyeztetés során meggyőződhetett róla, hogy a PestiSrácok.hu nem hozott nyilvánosságra semmiféle pedofilvideót, a mondvacsinált indok ellenére mégis véglegesítették a Youtube-fiók törlését.

A Google cenzorai az emberek nem nyilvános tevékenységét is figyelik?

A műsorvezető kérdésére, hogy mi volt egészen pontosan a konkrét apropó, tehát a letiltás oka, Huth Gergely azt válaszolta:

„A konkrét apropó nagyon-nagyon elgondolkodtató mindenki számára, aki hozzám hasonlóan Gmail-levelezést használ. Ugyanis nálunk az a szokás, hogy amikor a vágó elkészül egy videóval, feltölti zárt állapotban a Youtube-csatornára és eljuttatja Gmailen a szerkesztőnek, hogy elkészültem, nézd meg! Mivel minket nem tájékoztattak a törlés okairól, a Google a 444.hu-nak adott nyilatkozatából tudjuk, hogy egy bűnügyi cikkünk mellé szánt, kisgyermek elleni abúzust érzékeltető, de teljesen kikockázott és még nyilvánosságra nem hozott, azaz szerkesztői jóváhagyást váró videó volt az ürügy. Tehát a Google cenzorai az emberek nem nyilvános tevékenységét is figyelik, ez elképesztő!”

 

14 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page