top of page

Ma, 19 órakor kezdődik a jótékonysági est a Nemzeti Jogvédő Szolgálatért a budai Szent Margit Gimnáz

Gőzerővel halad a holnapi jótékonysági est előkészítése önkéntes magunkfajta civilek és jószándékú támogatók segítségével, köszönet nekik!

Manapság sokat hallani nemzeti érdekeink ellen dolgozó álcivil liberális jogvédőkről, akik lejáratják a jogvédelmet. Ma már egyre többen tudják, hogy mi is jogvédők vagyunk, de hazafiak, és ezért nemzeti jogvédők vagyunk a magyar nemzet szolgálatában, akik soha nem adják fel és nem engednek a magyarok jogaiból !

Közben szolgálunk és védünk: a hazafiakra támadó antifák ellen e héten tett büntető feljelentésünket (http://bit.ly/31TuaKZ) a Legfőbb Ügyészség ma továbbította a rendőrséghez, részletek lejjebb.

Várjuk hazafias támogatóinkat szeretettel egy felejthetetlen estére, ahol a következők várnak a résztvevőkre:

  • nemzeti jogvédők (dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás és mások),

  • neves művész fellépők (Sinkovits Vitay András, Dévai Nagy Kamilla, Madarak zenekar),

  • értékes tombolanyeremények (prémium tokaji borok- Breitenbach Pince, márkás külföldi és hazai italok - Bottle Life Int., 2 fős félpanziós hétvége a székelyudvarhelyi 3* Gondűző Hotelben, 2 fős félpanziós hétvége a monori 3* Nyerges Hotel Termálban, jegyek Nemzeti Színház, Új Színház előadására és Dévai Nagy Kamilla életműkoncertjére, hímzett házi áldások a Hímezz Magyarra mozgalomtól, GoforGo utazási iroda utalványa, Bujdosó Székely Vendéglő utalványa, Barabás Géza műkereskedő által felajánlott értékes műalkotások, Szkíta Kézműves Bolt által felajánlott Feszty körkép másolat, Dévai Nagy Kamilla CD-k, nemzeti jogvédő témájú könyvek, Magyar Nemzet Naptára, Trianoni Szemle 1 éves előfizetés)

  • nemzeti jogvédő filmek vetítése, és nemzeti jogvédő könyvek árusítása

  • kézműves magyar sörök (Rizmajer Sörház), borok (Breitenbach Pince, Katona Borház), pálinkák,

  • büfé (szendvicsek, zsíros kenyér, saláták, sütemények),

  • és: sok-sok zene, tánc, oldott együttlét, nemzeti jog- és önvédelmi tervezés nemzeti jogvédők és támogatók részvételével éjfélig !

Nap mint nap láthatjuk, hogy egyre jobban fokozzák a patriofób globalista-liberális erők a nemzetközi és hazai jogi pergőtüzüket hazánk, nemzetünk ellen, ezért elengedhetetlenül szükség van a hazafias jogvédelemre, nekünk viszont ehhez erőforrásokra!

Február 12-án tettük meg büntető-feljelentésünket (http://nja.hu/images//feljelent%E9s%2020200211.pdf) a "Kitörés 60" túrára igyekvő 3 felvidéki magyar hagyományőrzőre támadó erőszakos antifa csürhe felelősségre vonása érdekében, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt (2-8 év szabadságvesztéssel fenyegetett deliktum).

A Legfőbb Ügyészség mai értesítése szerint a feljelentésünket a BRFK-hoz áttették. Milliónyi magyarral együtt várjuk a gyanúsítás garázdaságról való átminősítését a fenti -eredetileg a liberálisok által a patrióták ellen kitalált, de hazafiak érdekében is alkalmazandó - gyűlölet-bűncselekménnyé, a határozott és gyors felderítést és az elkövetők kézre kerítését, mielőbbi szigorú felelősségre vonását.

(...)

 

4 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page