top of page

Szabadság, szerelem, Pride

A Momentum Valentin-napi állásfoglalását idén Donáth Anna, a párt uniós képviselője tette közzé Facebook-oldalán. „Ez a szerelem […] messze nem csak a Fidesz által előírt keretek közt létezik. Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe […], nem magától értetődő, hogy mindenki automatikusan, pláne parancsra boldog lehet. A mi politikánk szabadságot és szerelmet jelent. Nem írjuk elő, kit és hogyan szeress.”

Olyannyira nem, hogy Fekete-Győr András pártvezér korábban több alkalommal is kijelentette: pártja a melegekkel is erősen szimpatizál. (Gondolom, Valentin-napon különösen.) Mindehhez tudni kell, a Momentum-tagoknak kutya kötelességük részt venni az esedékes Pride-on, ráirányítván ezzel a begyepesedett kormányzat figyelmét arra, hogy kirekesztő családpolitikája fölött eljárt az idő. (A vezér azt is kijelentette, hogy pártjának sokkal fontosabb a melegházasság, mint a magyar határok megvédése. Meg hogy a szerelemnek nincs sem neme, sem nemzetisége…)

Itt jegyzem meg, egy alkalommal két másképpen szexelő, bizonyos Tonka Álmos és Rosenfeld Mirjam a Kettős Mércén beszólt Fegyőréknek: „Kedves Momentum, inkább ne képviseljetek minket, buzikat!” Érvelésük lényege valahogy így hangzott: „okos buzi” (hogy a cikkírók szóhasználatával éljek) ne hangolja önmaga ellen a hagyományőrző heteroszexuálisokat. Stimmel....

 

12 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page