top of page

Februárban folytatódnak a Hunnia-ügy megismételt eljárásának tárgyalásai

Újra Soós Tibor lesz a főszereplő, aki, hogy az irháját mentse, az eljárás során mindenkire mindenfélét rávallott, és ezáltal a vádlottak nagy részét ő juttatta börtönbe.

Február 18-án a bíróság meghallgat néhány rendőrtanút, akik a kőbányai MSZP székházat ért 2007 őszi támadásnál helyszíneltek.

Február 20., 26., 28. továbbá március 4. és 6. napokra viszont Soós meghallgatása van előirányozva. Már ha ismét vádaskodó vallomásokat akar előadni a vádlottak padján ülő hazafiakra és honleányokra, akik jórészt neki "köszönhetik", hogy hosszabb rövidebb időt kellett előzetes letartóztatásban meg egyéb kényszerintézkedések alatt tölteniük és egy évtizede bíróságra járkálnak.

Soós ugyanis, miután egy "labdabombát" találtak az autójában, úgy döntött, hogy inkább vergődjenek tizenegynéhányan terrorizmus vádjával évtizedekig, minthogy ő egy robbanóanyaggal való visszaéléssel akármeddig is.

Ráadásul a 2010-ben indult első bírósági eljárás során az ügyésszel karöltve elérte, hogy a bíróságon ne kelljen a hallgatóság soraiban ülő érdeklődő nemzeti érzelmű emberek megvető tekintetét éreznie a hátán, hanem zárt ajtók mögött adhassa elő vádaskodásait, ahonnan még ráadásul Budaházy György elsőrendű vádlottat is kirekesztette Kenéz Andrea bírónő minden épkézláb indok nélkül.

Egyébként pont Soós meghallgatásának szabálytalansága volt az egyik ok, amiért a másodfokú bíróság az elhíresült "125 éves" ítéletet hatályon kívül helyezte.

Akit érdekel, jöjjön el a Fővárosi Törvényszékre (1055 Budapest, Markó u. 27. fszt. 32. tárgyaló) és nézze meg saját szemével ezt az embert, várhatóan most nem lesznek zárt ajtók!

Kérünk továbbá mindenkit, hogy terjessze a Hunnia-ügyről szóló híreket, ahogy tudja, mert a Facebook minden indoklás nélkül törölte az "Igazságtalan a Budaházy-ítélet" Facebook oldalt is!.

 

11 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page