top of page

Vigyázzunk egymásra! Imalánc a koronavírus idején

Kedves Barátunk!

Váratlan kihívások elé állít minket és az egész világot a koronavírus, ami már több ezer ember halálát okozta, és sokakat veszélybe sodort. A CitizenGO életvédő szervezet, az emberi élet fogantatástól kezdődő és a természetes halálig tartó védelme elsődleges számunkra. Emberi életek forognak kockán. Hangsúlyoznunk kell, hogy rajtunk is múlik a járvány további alakulása. Felelős viselkedéssel, egy kis figyelmességgel és persze az imáinkkal életeket menthetünk!

1. Vigyázzunk egymásra, különösen az idősekre, akikre a legveszélyesebb ez az új vírus.

Maradjunk otthon, ha lehetséges. Csak a legszükségesebb dolgok miatt hagyjuk el az otthonunkat. Segítsük idős rokonainkat, barátainkat, szomszédainkat, hogy ne kelljen elhagyniuk otthonaikat, és ezzel kitenni magukat a megfertőződés veszélyének.

2. Imádkozzunk!

A CitizenGO nemzetközi csapata imára hívja 12 milliós közösségünket Budapesttől Washingtonig, Madridtól Nairobiig, Guadalajarától Rómáig. Magyar csapatunk a 777blog által indított magyar kezdeményezéshez csatlakozik, ami tegnap nemzetközi imalánccá vált! A 777 csapata létrehozott egy térképet, amelyen be tudjuk jelölni, hogy honnan csatlakozunk imánkkal a világméretű kezdeményezéshez. Éljünk a lehetőséggel, lepjék el a Földet a keresztények imái!

„Az ima fegyver – most pedig háború van”, írják felhívásukban az imalánc elindítói.

„Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük”, olvassuk Máté evangéliumában. Ha összegyűlni nem is tudunk, imáinkat egyesíteni tudjuk.

Kérem, miután csatlakozott, segítsen Ön is terjeszteni hazai és külföldi kapcsolatain keresztül az immár tíz nyelven elérhető imafelhívást!

Köszönettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: Legyünk napi kapcsolatban, kövessen minket a Facebook-on is: https://www.facebook.com/CitizenGOMagyar/

 

39 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page