top of page

Itt a vége: diktatúrasöprő online gigamegatüntetést szerveznek ma este Orbán Viktor ellen

Egy igazi felelős ellenzékit, egy diktatúra ellen harcoló honpolgárt a kijárási korlátozás sem akadályozhat meg abban, hogy tüntessen Orbán Viktor ellen. Mert most az a legfontosabb, a legidőszerűbb és persze a legjogosabb is. Hol van már az a hömpölygő több tucat bátor tüntető, akik a többség nevében el akarták söpörni a sátáni Orbán-rezsimet? Most újra itt a lehetőség, hogy megmutassák magukat és a legjobb terepet választották, online szervezik a bulit, a “maradék szabadságért”. Azért is jó ötlet ez, mert így a “megmozdulás” után elmondhatják majd, hogy legalább 10 millióan vettek részt az online tüntetésen, a kormány legitimációja elfogyott és amúgy is, Orbán azonnal adja át a stafétát Gyurcsány Ferencnek az ellenzéknek. Siessen mindenki, hiszen aHang vasárnap este 8 órára szervezte meg az online tüntetést, mindenki vegye fel az O1G kitűzőt és a Fidesz által behozott koronavírussal együtt penderítse ki a Parlamentből Orbánt és veszett bandáját, akik annyira arcátlanok, hogy megpróbálnak rendet tartani és hatékony döntéseket hozni a magyar emberek érdekében.

A felhívás igen komoly hangvételű, látszik, hogy sokaknak végleg agyára ment az otthoni program, hiszen egy teljesen alternatív valóság rajzolódik ki a szemük előtt, de az is lehet, hogy csak túl sokat játszottak a Call of Duty-val és megszállta őket a kíméletlen harci szellem. A maradék szabadságot tehát meg kell védeni a szervezők szerint, ugyanis a “felhatalmazási törvényre” nem a járványhelyzet miatt van szüksége a kormánynak, hiszen enélkül is ugyanúgy tudna rendeletekkel kormányozni.

Fura ilyet mondani, de kiderül a tüntetés szervezőinek jóvoltából, hogy hihetetlen szerencséje van a kormánynak a koronavírussal járó korlátozásokkal, mert, ha ez az állapot nem lenne, most aztán végleg buknának:

Most nem mehetünk utcára, hogy több tízezren személyesen is kifejezzük: nem adhatunk örökre szóló, korlátlan felhatalmazást a kormánynak!

Nem, most nem. De, talán majd egy picikével később megint megszállhatják háromszázan a hidakat, nem értve, hogy a többi százezer hitsorsos merre kószálhat. Hacsak! Igen, itt van a kutya elásva, hiszen akkor már nem mehetnek, mert a maradék szabadság is elveszik, a koronavírus-járványt követően mindenhol helyreáll a rend, kivéve Magyarországon, ahol elbutított zombiként, a netről lekapcsolva hallgatják majd hangszórókon Orbán Viktor öblös hangját az emberek, teljes tudatlanságban és tökéletes diktatúrában. Na, ezért érdemes ma kiállni és az utolsó szabadságjog-morzsákat felhasználva online tüntetni!

Erre a sok képtelenségre a szervezők megpróbáltak azért egy elegáns öltönyt ráerőltetni, de sajnos csak a kényszerzubbonyt látjuk az öltöztetést követően:

"A humánjárvány káros hatásainak elhárítása mai tudásunk szerint akár évekig is eltarthat. Értsük jól, így akár tényleg évekig is mehetne a rendeleti kormányzás, amire a járvány lecsengése után már semmi szükség nem lesz! Ez ellen kötelességünk tiltakozni az utolsó pillanatig."

Ez valóban meggyőző, senki sem veszi majd észre, hogy vége a járványnak, mert Orbán nem engedi, sőt évekig kormányoz önhatalmúlag. De, akkor mi van azzal az agyrémmel, miszerint előre hozott választásokat akar tartani. Józan demokrata ilyenkor megzavarodik. Egy biztos, mindenki élesítse tehát az egyelőre még létező netet, és készüljön, hiszen még házi feladata is van a demokrácia bajnokainak:

"Készíts, készítsetek otthon transzparenseket, feliratokat, fotókat, videókat, és tegyétek fel ezeket az esemény oldalára, mutassátok meg magatokat, és mondjátok el, hogy mi is a baj ezzel a törvénnyel!"

(...)

Fegyverbe mindenki, még van egy kis idő, ne felejtsétek, este 20 órakor gigamegatüntetés, amely elsöpri a diktatúrát és a koronavírussal gonosz szövetséget kötő Orbán Viktort!

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page