top of page

Állítsák le a WHO finanszírozását!

(…)

Az élet- és családpárti szervezetek régóta aggódva figyelik a WHO élet- és családellenes tevékenységét, ezért most szeretnénk tájékoztatni róluk az országok vezetőit és az állampolgárokat.

Arra kérjük a WHO-t támogató országokat, hogy fontolják meg ők is a WHO közpénzből való finanszírozásának leállítását, amíg a szervezet nem fejezi be tevékenysége kártékony elemeit.

A WHO számos programjában támogatja az abortuszokat, az átfogó szexuális nevelést és az LGBTQI-ideológia gyermekeknek való hirdetését. A WHO az a szervezet, amely meghatározza az egész világ egészségügyi előírásait. Nem mindegy tehát, hogy szó nélkül hagyjuk folytatódni a szervezet családellenes irányvonalát, vagy pedig felhívjuk rá a figyelmet, ami egy megtisztulás kezdetét is jelentheti. Fontos mind nekünk, mind országunk vezetőinek tudni a WHO élet- és családellenes tevékenységeiről, és kifejezni a véleményünket.

Kérjük, írja alá a világ vezetői figyelmébe ajánlott petíciónkat Ön is!

Arra kérjük a világ vezetőit, hogy az Egyesült Államokhoz hasonlóan hagyják abba az Egészségügyi Világszervezet finanszírozását, mivel a WHO

– bizarr szexuális nevelési tantervében négy éves gyerekek maszturbálni tanítására buzdít

A WHO egy tananyaga szerint a 0-4-éves gyermeknek információt kell nyújtani a „koragyermekkori maszturbáció”-val kapcsolatban, illetve lehetővé kell tenni számukra a „nemi azonosság tisztázásához való jogot”.

– lerombolná a házasság intézményét

A WHO számos alkalmat megragadott, hogy elősegítse a homoszexuális „házasság” elterjesztését szerte a világon.

– az emberi élet kioltásának megkönnyítése mellett lobbizik

A WHO a koronavírus-járvány alatt felhívja a világ országait, hogy továbbra is folytassák az emberi életet kioltó abortuszokat.

A WHO a radikális abortuszpárti szervezetek nyelvezetét átvéve a szexuális és reproduktív egészség elemeként állítja be az abortuszokat.

A WHO a serdülők számára szülői beleegyezés nélküli abortuszokat szorgalmaz.

A WHO promotálja az úgynevezett biztonságos abortuszokat, amelyeket abban az esetben nevez biztonságosnak, ha azokat a WHO által ajánlott módszerekkel végzik el. Ezzel szemben tudjuk, hogy az abortusz megöl egy születendő embert, ezért számára minden, csak nem biztonságos. Emellett több száz kutatás, tanulmány és beszámoló alátámasztja az abortusz nőkre gyakorolt negatív testi és lelki hatásait.

A WHO azt szeretné elérni, hogy világszerte már ne is csak a nőgyógyászok vagy más orvosok végezhessenek abortuszt, hanem más egészségügyi szereplők is.

A WHO otthonról végzett kémiai abortuszokért is lobbizik.

– szövetkezik a Planned Parenthood abortuszóriással és más abortuszpárti szervezetekkel az abortuszok előmozdításáért.

– ideológiailag motiváltan támogatja a „nemátalakító” beavatkozásokat

– támogatja a prostitúció legalizálását.

(…)

 

58 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page