top of page

Ezért “szívás” gyereket szülni: a Gyermekmentes Övezet az ablakon kiugrott tizenhét éves fiú halálán

Vannak rendkívül aljas emberek, akik a névtelenség és arctalanság mögé bújva böfögik fel a keserű epét, saját sérüléseiket, beteg gondolataikat kivetítve a társadalomra, magukhoz csábítva a labilis lelkeket, mint egy szekta. Ilyen a Gyermekmentes Övezet nevű blog és Facebook-csoport is, akik agresszívan hintik az igét, miszerint nem érdemes gyermeket vállalni, mert nemcsak nyűg, de undorító is. Korábban már írtunk erről a gyűlölködő, gyermek- és életellenes konglomerátumról, akik napi szinten provokálnak, de a tegnapi érzéketlen, egy tizenhét éves fiatal fiú halálán gúnyolódó posztjuk a szokásos legalja szintet is alulmúlta. Ez még a sokat látott és sok gyermekellenes poénon nagyokat röhögő kommentelők egy részénél is kiverte a biztosítékot. Az ugyanis félelmetesen érzéketlen és gusztustalan, ha valaki egy tizenhét éves gyerek halálából azt hozza ki, hogy mekkora “szívás” gyereket vállalni, nevelni, pénzt és időt pazarolni rá, ha úgyis ez lesz a vége.

A Gyermekmentes Övezet folyamatosan gúnyolja azokat, akik gyermeket vállalnak, őket Orbán ellő teheneinek tartják, és számukra egy dolog fontos csupán: az ÉN. Ezért minden posztjuk, mémjük csak azzal foglalkozik, hogy miért nem érdemes gyermeket vállalni, hiszen annak csak negatív hozadékai lehetnek, ráadásul egy kisbaba undorító is, meg büdös. Sok labilis, önmagát kereső, vagy nem találó, a társadalom peremén élő embert húznak így be szektájukba, ahol bőszen hirdetik, hogy egy születendő gyermek csak bolygót romboló bűzbomba, inkább bulizzon mindenki, aludjon délig és tartson macskát.

(...)

Az a mocskolódás azonban nem fér bele, amit ezek az irigy és beteg lelkű emberek tesznek, és még az is lehet, hogy otthon néhány gyermekkel az oldalukon köpik a mérget és igyekeznek rombolni; nem tudhatjuk, hogy mi lehet a háttérben.

Legutóbbi akciójuk tényleg gyomorfogatóra sikerült, hiszen ismert annak a tizenhét éves fiúnak az esete, aki egy házibuliban tartózkodva, tudatmódosító szerek hatására kivetette magát az ablakon, majd sajnálatosan elhunyt. A fiatal sportoló állítólag egészséges életet élt, azonban az is tény, hogy az ominózus este drogot fogyasztott, zavartan és agresszívan viselkedett, majd kiugrott az ablakon. A Gyermekmentes Blog számára ez viszont csupán egy újabb gúnyos gondolatot ért és bizonyítékot jelentett, miszerint ezért nem érdemes gyermeket vállalni, mert sérül az egó. Sérül, mert feláldozza magát az ember, szerintük ugyanis az a fontos, hogy pénzbe kerül a gyerek, így tulajdonképpen a fiatalra fordított összeget az ablakon dobják ki. “Nemkösz” – mondják erre ők.

Ki mint vet, úgy arat. Így a sok röhögős szmájli is magáért beszél a poszt alatt, ahogy az is, hogy egyesek szerint ez az eset tényleg annak bizonyítéka, hogy nem kell gyereket vállalni. Többen azonban úgy érezték, hogy az ilyen ősfurkó hozzáállás még ezen a szektablogon is sok. Szerintük ebből nem illene viccet csinálni. A névtelen és arctalan szerkesztő/szerkesztők az értelmes felvetésekre nyilván nem tudtak emberi választ adni, kénköves patájukat visszahúzva csupán olyan válaszokat nyögtek ki, hogy ez nem vicc, illetve, hogy a megszólítás nem helyes, mert ahova írt a kommentelő, az nem egy csoport.

Ez tehát az az ország, ahol dübörög a cenzúra, ahol diktatúra van. Az az ország, ahol a pestises gondolatokat is bárki, bármikor felöklendezheti. De vajon mi lakozhat olyan emberek lelkében, akik ilyen gyűlölettel viseltetnek a születő élet iránt, akik azt szeretnék, ha másokat is megfertőznének a gyermekvállalást megvető és gyűlölő, átlátszó álboldogsággal, ami alapvetően az irigység, életundor és egy sérült lélek kipárolgása. És mit gondoljon az ember arról, aki a hitvallását nem a saját arcképpel népszerűsíti. A kép baloldalán a blog nyitószösszenetéhez illusztrált kép, a jobb oldalon pedig a szöveg szerzője:

Talán jobban eladható az üzenet a baloldali hölgy arcképével?

A kép jobb oldalán Chanel Dubofsky látható, aki megihlette a magyar követőket, de a baloldali kép néz ránk kérlelően a blogon, miközben kioktatják az olvasót, hogy ugyan már, minek gyereket szülni. A gyeplő láthatóan elszabadult, pedig mindenkinek megvan a szabadsága, hogy úgy döntsön, ahogy számára a legjobb. Így a gyermektelenség sem bűn, de felháborító, ha valakik azt sulykolják, hogy a gyermekvállalás az.

 

85 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page