top of page

Bill Gates egy tömeggyilkos? – Robert F. Kennedy komoly állításai

Robert F. Kennedy – a meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse –, rendkívül szigorúan kritizálja Bill Gates személyét és főleg a globális oltási kampány-mániáját.

„Bill Gates számára az oltások egy stratégiai 'jótékonysági' tényezők, amelyek táplálják az oltással kapcsolatos vállalkozásait (ideértve a Microsoft törekvését egy globális Vac-ID társaság irányítására), és nemcsak ellenőrzést, de diktálási lehetőséget is adnak neki a globális egészségügyi politikák felett – leginkább mint a vállalati neoimperializmus egyik vezetője.

Úgy tűnik, hogy az oltások iránti megszállottságát táplálja egy kiválasztottsági és messiás hit, miszerint a technológiával a világ 'megmentésére' és az alacsonyabb sorsú emberek életét kísérletezésre használva, elhiszi magáról, hogy tettei isteni készséggel járnak. Ez a hite az oltásokkal kapcsolatos tevékenységéhez társul, amellyel segíti a személyéhez fűződő vállalkozásokat, ideértve a Microsoft törekvését (egy Vac-ID oltást globálisan) ami a föld lakosságának az ellenőrzéséhez fog vezetni. Mindezt azért teszi, hogy átvihessen egy globális és diktatórikusan ellenőrizhető egészségügyi politikát, s ezzel vezetője lehessen egyes neoimperialista konszerneknek.“

Bill Gates ígéretet tett Indiának, hogy 1,2 Milliárd $ -ral az ott terjedő Polio betegséget megszünteti. Ezen ígérete kapcsán átvette az Indiai Nemzeti Tanácsadó Tanács (NAB) irányítását, majd elrendelt az öt Polio oltás helyett 50 oltást, minden öt évnél fiatalabb gyermek számára.

Az indiai orvosok a Gates-kampányt a törzs-polio vakcina okozta pusztító járvány okán hibáztatják, mert ez a vakcina az, amely 2000 és 2017 között 496 000 gyermeket bénított meg. Az indiai kormány 2017-ben leállítatta a Gates oltási kampányát, és egyben Gates-t és társait megfosztotta a NAB tagságaitól. A polio bénulás aránya ezek után gyorsan csökkent. Az Egészségügyi Világszervezet 2017-ben vonakodva ugyan de elismerte, hogy a világméretű polio-robbanást túlnyomórészt egy vakcinatörzs okozta, amely része a Gates általi oltási programnak. A legfélelmetesebb járványok Kongóban, a Fülöp-szigeteken és Afganisztánban mind Gates-oltásokhoz kapcsolódnak. 2018-ban a globális polio-eseteknek ¾-e a Gates által szervezett oltási akciók voltak a kiváltó okai.

„A távoli indiai tartományokban a Gates Alapítvány 2014-ben finanszírozta a 23 000 fiatal lányon a GSK és a Merck által kifejlesztett kísérleti HPV oltások tesztelését. Körülbelül 1200 súlyos mellékhatást szenvedett, beleértve az autoimmun és a termékenységi problémákat. Hét kísérleti személy meghalt. Az indiai kormány a Gates által finanszírozott kutatókat azzal vádolja, hogy messzemenő etikai jogsértésekkel nyomást gyakoroltak a kiszolgáltatott falusi lányokra, a szülők zaklatása, az egyetértési formanyomtatványok meghamisítása és a sérült lányok orvosi ellátásának megtagadása módszereivel. Az ügy az indiai ország legfelsőbb bírósága előtt van.

2010-ben a Gates Alapítvány egy kísérleti GSK malária-oltás vizsgálatát finanszírozta, amikor 151 afrikai kisgyermek meghalt, valamint 5049 gyermekből 1049 gyereknek súlyos, egészségkárosító hatások maradtak vissza, például, bénulás, rohamok és lázas kitörések, stb.”

Sőt a későbbiekben ezt írja még Kennedy:

„A Gates 2002. évi MenAfriVac kampánya alatt is erkölcstelenül működött. A Szaharától délre fekvő Afrikában a Gates alkalmazottai erőszakosan, vakcinákkal oltották be az afrikai gyermekek ezreit a meningitisz ellen. Ezzel kb. 500 gyermek között okoztak bénulást. A dél-afrikai újságok panaszkodtak: “Tengerimalacok vagyunk a gyógyszergyártók számára.” Nelson Mandela volt közgazdász, Patrick Bond professzor Gates filantropikus gyakorlatait “könyörtelennek és erkölcstelennek” tartják.

(..)

Kapcsolódó film: EXCLUSIVE INTERVIEW: Robert Kennedy Jr. Destroys Big Pharma, Fauci & Pro-Vaccine Movement

 

2 935 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page