top of page

Egy Magfalva csináljon százat! 1. rész

Az embernek minden baja abból származik, hogy elszakadt a természettől. Az ember minden gondja megoldódik, ha visszatér a természethez. A Mindenható és a természet törvényei mindig, mindenkit ebbe az irányba terelnek.

Az önfenntartó gazdaság minden létezés alapja. Ha az egész világot ledózeroljuk, mi marad, csak a puszta föld és a természet, és itt, ezen a ponton már mindenünk megvan, csak elfeledkeztünk róla, és észre sem vesszük az élet valódi értékeit!

Nem sok értelmes szabadtéri programra van most lehetőség, de Magfalva nyitva áll előttünk. Mi is meglátogattuk Géczy Gábort Magfalván, ahol nagyon sokat tanultunk tőle a legalapvetőbb, a legtermészetesebb, a legelemibb, a legegyszerűbb dolgokról, a hagyományos gazdálkodásról, az ősi gyógymódokról, és újra megélhettük a közösségi élet csodálatos, szeretetteljes élményét. Magfalva minden hónap első szombatján szeretettel vár mindenkit, aki meg szeretné nézni ezt a fajta életet, aki meg akar tudni néhány nagyon egyszerű praktikát, amit beültethet akár a városi életébe is.

Magfalva fantasztikus programlehetőséget kínál a Nyílt Napjain, ami csodálatos program az egész családnak, kicsiknek nagyoknak! Kövessétek figyelemmel Magfalva programjait és ha tehetitek, mutassátok meg gyermekeiteknek akár így, ebben a formában is az igazi, a valódi, természetes és egészséges életet! Magfalván a nyár gazdag táborokban, tanfolyamokban, közösségi rendezvényekben! Fogadjátok szeretettel ezt a kis ízelítőt Magfalváról, annak is az első részét!

 

22 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page