top of page

„Végeztem az egész képmutató rasszista szarságotokkal!” – Le a kalappal ez előtt a lány előtt az iga

Ezt le kellett fordítanom nektek magyarra, mert teljes mértékben egyet tudok érteni ezzel a lánnyal, aki megfogalmazta egy frappáns monológban mindazt a képmutatást, erőltetett ideológiát és liberális erőszakosságot, amit a rasszizmus zászlaja alatt igyekeznek felkorbácsolni.

"Ha azt mondom, 'Minden Élet Számít', akkor rasszista vagyok. Ha tisztelgek a zászló előtt, akkor meg bocsánatot kell kérnem érte. Nem engedik, hogy templomba menjek, de akár porig is égethetek templomokat. Nem engedik meg, hogy kinyissam végre a saját üzletemet, de kifoszthatom és lerombolhatom más emberek üzleteit.

Ha kitűzőt viselek, fegyverem van, vagy piros-kék csíkosba öltözöm, akkor rasszista disznó vagyok. De ha a várost járom arcomat eltakarva, téglákkal a kezemben és lerombolom azt, akkor békés tüntetőnek neveznek. Nem engedik, hogy békésen tüntessek a lezárás (karantén) ellen a fővárosomban, de kimehetek és lerombolhatom a fővárosomat. Nem engedik, hogy a parkba kimenjek a családommal vagy játszani a T-ball-ommal. De szétrombolhatom az egész parkot. Nem engedik meg, hogy megvédjem a történelmi műemlékeket. De kimehetek és ledönthetem őket, hogy emberek ugráljanak rajtuk. Nem engedik meg, hogy véleményem legyen faji kérdésekben, azért mert én fehér vagyok, de ha nincs véleményem róla, akkor meg én vagyok az oka annak, hogy embereket elnyomnak. Járhatom az utcákat, ha a Black Lives Matter-rel vagyok. De ha a Trump-rendezvényre akarok elmenni, akkor a Covid-19 varázslatos módon azonnal feltűnik. Ha senki más nem látja ebben az egészben a képmutatást, akkor majd én megteszem, mert végeztem az egész szarságotokkal!"

 

Tovább a cikkhez

36 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page