top of page

„Mi kiképzett marxisták vagyunk!” – ismeri el a Black Lives Matter felforgató szervezet társalapítój

Eddig is világos volt, hogy a Fekete Életek Számítanak (Black Lives Matter) szervezetnek semmi köze sincs a rasszizmus elleni küzdelemhez, sokkal inkább egy szélsőbaloldali felforgatáshoz. Mostantól tényként kezelhetjük!

A rasszizmust pusztán ürügyként felhasználva folytat kőkemény baloldali marxista, anarchista felfogatást és káoszteremtést, pontosan, ahogy a finanszírozójuk megrendeli. ➽ A Soros-Alapítvány beismerte, hogy 25 éven át finanszírozták a BLM szervezetet és most duplájára növelik a támogatást! – Újabb összeesküvés-elmélet igazolódott be!

Sokan nem értik, hogy miért baloldali és miért támogatják szinte vakon a leftisták, a demokraták, a globalisták az egyébként szélsőségesen rasszista megnyilvánulásokat mutató és kőkemény bűnözői elemekkel vegyülő Black Lives Matter mozgalmat. És miért gyűlölik megrögzötten Trumpot vagy a nemzetállamokat. Nos, pontosan ezért. A műsorban feltett kérdésként hangzik el, hogy sokan szemére vetik a Black Lives Matter mozgalomnak, hogy nincs valódi ideológiája. Erre válaszol a Black Lives Matter társalapítója, Patrisse Cullors:

Hogy mennyire igenis van ideológiájuk. Mi mind kiképzett marxisták vagyunk. – mondja.

"A kritikára reagálva annyit, hogy a kritika hasznos, igen. Sok mindent gondolok, de ami az ideológiai kereteket illeti, erről annyit, hogy jómagam és Alicia is mind kiképzett szervezők, kiképzett marxisták vagyunk és szuper járatosak az ideológia elméletekben."

A Black Lives Matter alapítójának mentora is már kiképzett terrorista volt.

Sokan azt sem tudják, hogy Patrisse Cullors kiképzője egyébként Eric Mann, a Weather Underground nevezetű amerikai terrorszervezet agitátora. Ez a szervezet az 1960-70-es években kormányzati épületek és rendőrállomások ellen hajtott végre bombatámadásokat. Éveket töltöttek a marxista-leninista ideológiák elsajátításával – erről a Breitbart News is beszámolt. Eric Mann volt a Black Lives Matter alapító Patrisse Cullors mentora. Patrick Gaspard, az Open Society Alapítvány elnöke megjegyezte, hogy "Az Egyesült Államokban és az egész világon a közelmúltban zajló felkelés „az a pillanat, amelybe befektettünk az elmúlt 25 évben”.

(...)

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page