top of page

Tommy Robinson elhagyja Angliát, miután a felesége ingatlanját megpróbálták felgyújtani

A hazafinak menekülnie kell a saját hazájából, mivel egyre durvább támadásoknak van kitéve.

A politikai aktivista Tommy Robinson kénytelen elhagyni az Egyesült Királyságot, bejelentette, hogy új helyet keres Anglián kívül – írja a RT.com.

Az iszlámellenes angol fenegyerek, aki korábban az Angol Védelmi Liga vezetője volt, azt mondja, hogy megpróbálja áthelyezni családját az Egyesült Királyságon kívülre, mert “nincsenek biztonságban”. A felesége ingatlanját akarták felgyújtani, ezért lett elege Robinsonnak.

Kedden tette közzé az üzenetét egy videóban, amit a közösségi médiában osztott meg. Elmondta, hogy „nem muszlimok” támadtak rájuk, hanem valószínűleg azok az emberek, akik kapcsolódnak a Black Lives Matter mozgalomhoz.

A 37 éves Tommy Robinson azt állította, hogy bizonyítékai vannak a gyújtogatásról, és ez volt az utolsó csepp a pohárban, megelégelték az erőszakos támadásokat.

Azt gondolom, hogy átköltöztetem a családomat, amit nagyon nehéz megtenni, főleg a Covid miatt.

Kiderült, hogy lányainak iskolát keres és már folyamatban van a költözés is.

Robinson nemrég börtönbüntetését töltötte, mert egy általa lebuktatott muszlimokból álló, nemi erőszakoló banda tárgyalásán forgatott. Ő akkor úgy kommentálta, hogy újságírásért ítélték el a saját hazájában.

Azóta több ügye is volt a hazafinak (...)

 

18 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
</