top of page

A pénzszerzés állhat a genderideológia hátterében egy professzor szerint

Egy lengyel professzor mutatott rá arra a jelenségre, hogy a genderideológia és az egyre többféle nemi identitás hátterében a pénz állhat mozgatórugóként. Mindegyik nemnek ugyanis más-más támogató szervezete van, akiktől aztán pénzt tudnak szerezni támogatás formájában – az embereket pedig különböző kampányok keretében veszik rá az adományozásra.

Meglehetősen tabudöntögető interjút adott Aleksander Nalaskowski, aki olyan dolgokat mondott ki, amelyeket eddig talán még senki nem mert. A lengyel professzort a genderideológiáról és a különböző nemi identitásokról kérdezték, annak apropóján, hogy a Facebook jelenleg 56 lehetőséget kínál fel a nem kiválasztásánál – a kettő biológiai nem helyett.

Ezek között megtalálható például az agender, a bigender, a cisznemű, a transznemű, a gender fluid, a nem bináris és az interszex is – a teljes lista itt olvasható. Nalaskowski ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a számtalan új nem hátterében szerinte valójában a pénzszerzés áll. Mindegyik gendernek ugyanis külön megvannak a saját segítő szervezetei, amelyeken keresztül nem csak lelki, de pénzbeli támogatást is kapnak.

(...)

 


17 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page