top of page

Ez nem az az ország

Komolyan, a keresztény-nemzeti kormányzás tizenegyedik évében, három kétharmad után kell itt bárkinek is magyarázkodnia, ha nem kér az LMBTQ-propagandából? Vélemény.

2020. augusztus 15-e van (nem mellesleg Nagyboldogasszony napja, a katolikus egyház legnagyobb Mária-ünnepe).

2020. augusztus 15-én, több mint tíz év keresztény-nemzeti kormányzás és három kétharmad után ott tartunk, hogy magyarázkodnunk kell, ha elutasítjuk az erőszakos LMBTQ-propagandát. Magyarázkodnunk kell, ha nem akarjuk, hogy a közintézményeinken a szivárványos lobogó „pompázzon”.

Magyarázkodnunk kell akkor is, ha néhány magyar honfitársunk – megelégelve, hogy a szavakon túl nem történik semmi – a tettek mezejére lép, és eltávolítja a IX. kerületi polgármesteri hivatal épületére kihelyezett LMBTQ-zászlót.

Nem elég, hogy nap mint nap el kell tűrnünk, hogy bizonyos baloldali-liberális elemek kifiguráznak mindent, ami magyar és keresztény, nevetség tárgyává teszik az értékrendünk fundamentumait, még magyarázkodjunk is?

Hát nem!

Én megértem, ha egyesek nehezen lépnek ki a komfortzónájukból. Én megértem, hogy nem mindenkinek való a harcos életvitel, de egyszerűen muszáj felvennünk a kesztyűt, mert ha most csendben maradunk, nem zárjuk a sorokat, és nem fejtünk ki valós ellenállást, jobb esetben is csak évtizedeink vannak hátra.

Mert gondoljunk bele, ha most, 2020. augusztus 15-én, több mint tíz év keresztény-nemzeti kormányzás és három kétharmad után a magyar főváros városházáján kint éktelenkedik a szivárványos zászló; Veszprémben, a királynék városában éppen Nagyboldogasszony napján rendezik meg a település első LMBTQ-buliját; a magyar baloldal egyik legerősebb pártja, a fiatalos karaktert építő Momentum pedig mindent megtesz azért, hogy az LMBTQ-propaganda elárassza a közösségi médiát, akkor mégis miről beszélünk?

Ha egy Fidesz-KDNP-kormány alatt is ekkora teret nyernek a vallás- és nemzetellenes, a természet rendjét és a normalitást megkérdőjelező eszmék, mire számíthatunk, ha – ne adj Isten – a baloldal újra hatalomra kerül?

Elég volt a magyarázkodásból! Elég volt a meghunyászkodásból!

Nem fogunk magyarázkodni azért, mert kiállunk az értékeink, a hitünk mellett. Nem fogunk magyarázkodni azért, mert a hazánkat meg akarjuk őrizni magyarnak és kereszténynek – olyannak, amilyennek azt államalapító királyunk, az 1038. augusztus 15-én elhunyt Szent István megalkotta.

Újra leírom, hadd nyivákoljon a 444: vésse az eszébe minden baloldali politikus – Karácsony Gergelytől Baranyi Krisztináig –, hogy ez nem az az ország. Ez Magyarország!

 

8 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page