top of page

Újbudát is megszabadította a szivárványos zászlótól Novák Előd

A budapesti Városháza után ma Újbuda önkormányzatának épületéről is eltávolította a szivárványos zászlót Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Facebook-bejegyzésében azt írta: – A DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett: idén itt rendezik meg az LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét, ráadásul egy olyan önkormányzati művelődési házban, mely egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, csak ennek a szexuális aberrációk – közfeladatnak nem minősülő – népszerűsítésének.

Novák Előd panaszt nyújtott be a jegyzőnek arra hivatkozva, hogy önkormányzati képviselőként is kirekesztik őt az önkormányzati intézményből világnézeti okok miatt, ugyanis a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken.

A Mi Hazánk alelnöke kijelentette: – Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót, ezért helyi önkormányzati képviselőként kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását.

A zászlólevonást követően ezúttal egy motoros bajtársam oldott kereket a szivárványos szeméttel – tette hozzá Novák Előd.

(...)

 

8 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg