top of page

COVID 19: KONFERENCIA A TISZTÁNLÁTÁSÉRT. Frissítve!

Mindannyian megéltük az orvostudományi és egészségügyi szempontból megalapozatlan, nem érthető, sokszor eltúlzott intézkedéseket, a pánik indokolatlan fokozását, az emberek félrevezetését a járvány veszélyességét illetően. A main stream média olyan turbulenciával tálalta az előre megírt protokollt, mintha az bármilyen szakmai tényeket, szakmai vitákat megélt volna. Sem idehaza, sem nemzetközi szinten nem, vagy alig voltak konferenciák, ahol ezeket az eseményeket helyesen lehetett volna értelmezni, minden oldalt lehetett volna mérlegelni, ahol az elmúlt hónapok eseményeit, tapasztalatait lehetett volna értékelni.

Olyan mértékben túlhajszoltan kaptuk a megalapozatlan információkat, hogy szükség volt egy ellenpólusra, ahol a másik oldal is megszólalhat, ahol viták, érvek elhangozhatnak, tanácskozásra van lehetőség mindannyiunk okulására. Sajnálatos, hogy az orvosok jelentős része eddig kellő kritika nélkül elfogadta a WHO, a CDC, a különböző magán- és gyógyszergyári érdekeltségű nemzetközi szervezetek, valamint az ehhez simuló kormányprogramok irányelveit, a nemzetközi lapok tematikusan egyoldalú publikációit, és beállt az emberek megfélemlítését célzó intézkedésekbe végrehajtó katonának.

Vannak azonban, akik nem értenek egyet, csupán hallgatnak, félnek. Féltik az állásukat, hogy nevetségessé teszik őket, félnek a kórház katonai vezetésétől, hogy etikai eljárást indítanak ellenük, hogy bármilyen erőszakos megszégyenítés éri őket. Láthatjuk, hogy egy ilyen világesemény után nem lehet csupán az elég nagy átfutással rendelkező szakmai lapokból tájékozódni, pláne, ha e lapok is ugyanazokat az érdekeket szolgálják ki, amelyeket a nagy példányszámú bulvárlapok, szükség van a megbeszélésekre is.

Ezért szervezzük a lezajlott járványról szóló konferenciánkat. Szeretnénk hozzásegíteni, hogy az értelmetlen intézkedések és az azok mögé tett megfélemlítés eltűnjön, a lezajlott hisztéria még egyszer ne ismétlődhessen, de a betegek érdekét, biztonságát mindenek felett megtartsuk. Keressük a józanul gondolkodó többséget, aki nem a sorból kilógókat bélyegzi meg, hanem a kihívást és egyeztetést, a több tudást látja a más véleményben, mert kizárt, hogy a magyar orvostársadalom csak bólogató Jánosokból állna, akik minden szakmai elvüket hajlandók feladni az egzisztenciájuk féltéséből, akik hátat fordítanának a hippokratészi esküjüknek, akik számára már a lakosság, a betegek érdeke felesleges. Bízunk a tudás értelmében. A szakmai konferencia a tudásszerzés egy jól bevált módja. Aki ezt akadályozza, kritizálja, az sötét középkort szeretne, aki támogatja és konstruktívan áll a szakmai vitákhoz, az a szabad orvoslás és a szabad páciensek léte mellett teszi le a voksát. Várunk, gyere, hallgasd meg a másik oldalt, ismerkedj, vagy keresd a megoldást. Mi azon leszünk, hogy felkészült másik oldalt találj.

A COVID 19 járvány integratív orvosi megközelítése

Tudományos Konferencia

Időpont: 2020. augusztus 21.

Helyszín: Magyarok Világszövetsége, Budapest, 1052 Semmelweis u. 1-3.

A konferencia célja:

Fórumot biztosítani azoknak a független szakembereknek és tudósoknak, akik segítenek megérteni a SARS COV2 vírus elterjedése miatt létrejött „járvány” orvosi és államigazgatási kezelésének hiányzó tudományos hátterét, alternatívát nyújtanak a tudománytalan, félrevezető, pánikkeltő információk helyett. Cél, hogy a tisztánlátáshoz szükséges minden információ eljusson a szakemberekhez és a nagyközönséghez, és hogy valós viták alakulhassanak ki a nem tisztázott, tabunak számító kérdésekben.

Fővédnök: Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke

Szervező: Caraka Alapítvány

Szponzoráció, a konferencia céljainak megvalósulása érdekében bármilyen mértékű támogatás:

Caraka OTP Bank számlaszám: 11702043-21456499-00000000.

IBAN: HU92117020432145649900000000 Swift: OTPVHUHB

Szervező, támogató és együttműködő szakmai testületek:

Magyar Orvosok és Egészségügyi dolgozók a Tisztánlátásért (MOET) (Budapest)

Aerzte für Aufklaerung (Németország)

Wir 2000 (Németország)

Orvosok Nemzetközi Szövetsége (Moszkva)

A konferencia nyelve: magyar-angol-német

A konferencián bárki részt vehet személyesen a helyi adottságok erejéig, vagy nyomon követheti azt online.

Részvételi díj: ingyenes

Szakmai program

Előadók:

Prof. Dr. Boros László G. (gyerekgyógyász, biokémikus kutató UCLA School of Medicine – USA),

Dr. Peer Eifler (orvos pszichoterapeuta, háziorvos – Ausztria),

Dr. Bodo Schiffman (fül-orr-gégész – Németország),

Dr. Walter Weber (onkológus, háziorvos – Németország),

Dr. Pócs Alfréd (ortopéd – traumatológus szakorvos – Magyarország),

Dr. Gődény György (gyógyszerellátási szakgyógyszerész),

Dr. Tamasi József (belgyógyász, társdalomorvostan szakorvosa – Magyarország)

A konferencián való személyes részvételhez regisztráció szükséges (...)

***

Kapcsolódó friss hír:

Szerkesztőségi megjegyzésünk:

Kevés utálatosabb dolog van ennél: belefojtani a szót másképp gondolkodó, tisztességes kollégákba

 

768 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page