top of page

Egy francia természetgyógyász a járvány elleni védekezésről

Elég unalmas, hogy nap mint nap és egyre inkább a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.

🥶 Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: maszkok vásárlása, alkoholos gél vásárlása (anélkül, hogy elmondanánk, hogy ezeket a géleket egymás után több napig nem szabad használni, mert az etanol alapján eltávolítjuk szervezetünk első, természetes immungátját:

bőrünk baktérium-és lipidfóliáit, amelyek gátolják a vírusokat...

🥶 Az elmúlt években az antibakteriális termékek túlzott felhasználásának, valamint a baktériumok immunrendszerünkben betöltött szerepével kapcsolatos félreértéseknek köszönhető, hogy a szervezetünk évről évre egyre érzékenyebbé válik.

🥶 Minél többet használjuk ezeket az alkohol alapú géleket, annál áteresztőbb és vírusérzékenyebb lesz a burok (epidermisz) kialakítása...

🥶 Másodszor, a média elkezd mesélni nekünk egy olyan megoldásról, ami kívülről jön: egy jövőbeli gyógyszerkezelés vagy egy oltóanyag, amelynek forgalomba hozatali engedélyének értékelését sürgős okokból biztosan figyelmen kívül hagyják "...

🥶 Mikor magyarázták el a lakosságnak, hogy néhány nap alatt (fiatalok), vagy néhány hét alatt mindenki képes természetes módon erősíteni az immunrendszerét? Ez biztosan nem akadályozná meg a vírus terjedését, de erősítené a védekezésünket a vírussal szemben, és ezáltal csökkentené a súlyos esetek arányát, annak érdekében, hogy otthon sokkal gyorsabban gyógyulhassanak.

🤓 Miért nem vonják be az információs csatornákba, azokat akik idejük 95%-át, több héten át ebben a témában töltik, az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek, táplálkozásról, természetgyógyászok, homeopaták,, gyógynövény-terapeuták, akik hatalmas munkát végezhetnek tájékoztatás és megelőzés terén, közel a közvéleményhez, és ezáltal csökkenthetnék a frontvonalban lévő orvosok számát?

🥶 Miért nem mondják el az embereknek, hogy a „ junk food’ fogyasztása, mint pl. a feldolgozott és finomított ipari termékek az első számú dolgok között vannak, amelyek elpusztítják az immunvédekezésünket?

⛑️ Hogy az immunrendszerünk hatékonysága szigorúan a bélflóránk minőségétől függ (és ennélfogva az általunk elfogyasztott étel minőségétől)

⛑️ S azt, hogy melyik élő, nyers, helyi és szezonális zöldség és gyümölcs a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors megnövelésének, ami a védettséghez szükséges?

🥶 Miért nem magyarázza el, hogy a böjt erősíti az immunrendszert mindössze 3 nap alatt?

🥶 Miért nem beszélünk a hideg zuhany előnyeiről, ami néhány nap alatt növeli az egyes T lymphocyták szintjét?

🥶 Miért nem magyarázza meg, hogy olyan növények, mint az echinacea, asztragális, bodza, scaramusso, koncentrált formájukban néhány hét alatt növelik az immunvédelmet? (akkor lett volna időnk a vírus megjelenése óta...)

🥶 Miért nem beszélnek az esszenciális antivirális illóolajok hatékonyságáról, a nagy dózisú C vitamin és ásványi anyagokról, úgy mint a cink és a szelén?

🥋 Miért nem beszélnek a fizikai aktivitás fontosságáról és a közelmúltbeli tanulmányokról, amelyek bizonyítják a jóga gyors hatékonyságát az immunrendszer erősítésében?

🤖 Miért nem magyarázzák el, hogy a félelem egy hatalmas immunszupresszor? És miért ez az egyetlen érzelem, amit most közvetít a mainstream média, amely olyan szorongási szintet generál, ami napról napra egyre jobban gyengít...?

⛑️ Miért nem magyarázzák el az embereknek, hogy bennük rejlő védelmi és gyógyító képességeik vannak, amely végtelenül erőteljesebb, mint a világ bármely más gyógyszere, és gyorsan aktiválható?

⛑️ A testünk egy igazi gyógyítógép.

⛑️ Ebben az időszakban, amikor végre van időnk, itt az ideje a saját működésünkre koncentrálni, és tartsunk igényt a személyes erőnkre, s átvenni az irányítást az egészségünk és a jövőnk felett. Jose Gorrochategui (Forrás: Christian Forest, júl.24-i, egy francia nyelvű változata és az online fordító nyomán, javítva)

839 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page