top of page

Michael Roth német államtitkár feltette a régi lemezt és antiszemitizmussal vádolta meg hazánkat

Ha visszagondolok a 2012 és 2014 közötti időszakra, amikor külügyi államtitkárként dolgoztam, akkor óhatatlanul is a Michael Roth német szociáldemokrata külügyi államtitkárral folytatott pengeváltások jutnak eszembe elsőként.

Valószínűleg azért, mert sok volt belőlük és élesek voltak. Michael Roth ugyanis minden létező alkalmat megragad(t) arra, hogy Magyarországot és Lengyelországot támadja. S ez a mai napig így van. Sőt, a támadásai nyomán ma már inkább csak legyintünk, mondván “business as usual”.

Ma viszont valami olyasmit mondott Michael Roth, ami után nem lehet nem megszólalni. A német államtitkár ugyanis feltette a régi lemezt és antiszemitizmussal vádolta meg hazánkat.

Kedves Michael! Kérlek, engedd meg (mivel régóta ismerjük egymást, tegező viszonyban vagyunk), hogy felhívjam figyelmedet arra a tényre, hogy Magyarországon a zsidó közösség biztonságban van, a zsidó honfitársainknak nem kell félniük, kulturális fesztiváljaikon nincs szükség állig felfegyverzett katonákra, a zsinagógákat és a temetőket állami finanszírozással építettük újjá és büszke házigazdái voltunk tavaly az Európai Maccabi Játékoknak.

Tisztelettel kérlek, fejezzed be a magyar emberek méltatlan támadását, és ha javasolhatom: mielőtt legközelebb ilyen súlyos témában megszólalsz, nézz körül saját házatok táján!

 

2 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg