top of page

Hazafias tüntetés az Átriumnál: megálljt parancsoltunk a gyerekeket célzó LMBTQI+ propagandának!


Ma, október 4-én délelőtt a budai Átrium Színház előtt hazafias, normalitáspárti tüntetők határozott, lendületes és törvényes tüntetésen fejezték ki tiltakozásukat a "Meseország mindenkié" című mesekönyv felolvasó matinénak álcázott szivárványos progandával szemben. A felforgató rendezvény lényegében meg is hiúsult: az Alaptörvényt és a normalitást védő fellépés sikerre vezetett.

Nemzeti jogvédőként a helyszínen segítettem a tüntetés törvényes keretek közötti eredményes megvalósítását. Emellett rövid beszédben felhívtam a figyelmet többek között arra, hogy az Európai Unióban a hagyományos európai nemzeteket és értékeket kívülről a bevándoroltatással, belülről a jogállamiság bunkójával kikényszeríteni kívánt multikulti és LMBTQI+ propagandával akarják szétverni szövetségben álcivil liberális szervezetek hálózatával. A 2022-es választás tétje az is, hogy sikerül-e a normalitást, nemzeti-keresztény értékeinket megvédeni. Kételyünk ne legyen: a balliberálisok esetleges, nagyon nem kívánatos győzelme esetén teret nyitnának az azonos neműek házasságának, számukra a gyermekek örököbe fogadásának és az iskolai szivárvány-propagandának, hazánk szuverenitását rövid idő alatt felszámolnák.

A tüntetés rendőri biztosítása korrekt és törvényes volt. A szexuális devianciáknak elfogadást és toleranciát követelő szervezők nem engedtek be - immár szokásosnak nevezhető módon - egyetlen normalitáspárti érdeklődőt (sem Budaházy Eddát, sem engem, hiába próbáltunk békésen bejutni) a "kiválasztottaknak" szánt és online is közvetített rendezvényre. Ugyanakkor hisztérikusan követelték a rendőrségtől a hazafias tiltakozók elhallgattatását, természetesen eredménytelenül, mivel a gyülekezési jog alapján egy bejelentett tüntetés résztvevői korlátozásmentesen fejezhetik ki véleményüket.

A liberális szervezők oldalán a tavalyi beszámoló szerint 500 millió forintos, javarészt globalista támogatásból működő Magyar Helsinki Bizottság jogvédője is felbukkant, aki tavaly a meleg menekültekről tartott érzékenyítő előadást a Pride keretében.

Ezzel szemben a patrióta Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) évi alig több mint egymillió forint túlnyomórészt SZJA 1 % alapú civil támogatásból működik.

Eredetileg a II. kerületi balliberális polgármester is olvasott volna fel a többek között a meleg Hamupipőkéről szóló "különleges" mesékből, de a tüntetés hírére ettől elállt.

A Budaházy Edda, Budaházy György, dr. Téglássy Imre és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett hazafias tüntetés hangereje és üzenete azonban lényegében meghiúsította a deviáns propaganda terjesztését, az online közvetítés hallgathatatlanná vált. Tragikomikus, hogy a tiltakozás hatására a szervezők felszólították a gyermekes nézőket, hogy küldjék el a fiatalokat a képernyő elől, mivel a szexuális deviánsok véleménye szerint a gyermekek fejlődését a “ria-ria-Hungária”, a “tiltsák be!” és a “normalitást!” rigmusok veszélyeztetik leginkább.

A Szent Korona Rádió részletes, képes-videós beszámolója itt érhető el.

Ezt a mai csatát megnyertük, de ne gondoljuk, hogy a Soros milliárdjaiból működő kútmérgezők csak úgy elállnának veszélyes tervüktől, a nemzetünk alapjait képező Isten, haza és család eszméjének rombolásától.

Résen kell lennünk és folytatnunk kell a nemzetvédő küzdelmet!

Mai rádióinterjújában pedig a vörös vonal átlépésének nevezte a gyerekeket célzó szivárványos és gender-propagandát.

Az orosz modell szerinti szexuális deviáns propaganda törvényi tilalma most már megkerülhetetlen. A helyes célzatú Stop Soros! törvénycsomag után két és fél évvel itt az ideje a Stop LMBTQI+ propaganda! törvénycsomagnak és az óvodák, iskolák szivárványpropagandával szembeni megvédésének.

Az eddigiekkel szemben a rendőrség pedig soha többet ne engedjen teret a saját soraiban eddig folytatott szivárványos-liberális érzékenyítésnek, amelyre a mostani Pride előtt is sajnálatos módon sor került. És végre szerezzen érvényt az Alaptörvény és a családokról szóló törvény normalitást védő rendelkezéseinek, hagyjon fel azok üldözésével, zaklatásával, akik a törvényesség és a hagyományos értékeink mellett kiállnak.

Köszönet a mai kiállásért minden bátor és elszánt hazafinak !

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Cenzúramentes közösségi oldalunk (Telegram):

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page