top of page

Még akár örülhetnénk is a gendermesekönyvnek

Újranyomják a Meseországot, sőt társast is készítenek belőle, és ti még mindig nem fogtátok fel, miért veszélyes ez az egész.

(...)

A baj nem itt van, vagyis nem Magyarországon. Még.

A baj Svédországban van például, meg mondjuk Amerikában. Az egyik helyen olyan „érzékenyítő” táborokat szerveznek, ahol a gyerekednek minden napszakban el kell döntenie, hogy az LMBTQ nemiidentitás-szivárványából épp melyikkel fog azonosulni, a másik helyen meg az óvodákban már kidobatják a nem gendersemleges játékokat (értsd: kisautó, barbi stb.), és új embert állítanak be ennek ellenőrzésére, ún. gender-felügyelőt. A tiszteletes úrasszonynak nincs más dolga, mint ellenőrizni, hogy eléggé gendersemlegesen nevelik-e a porontyokat.

Ha pediglen – netalántán – az óvónéni úgy hívná oda magához Pistikét, hogy „gyere ide, kisfiam” (persze, ha Klárikának mondaná ezt, valószínűleg kitüntetnék), akkor szépen elköszönnek tőle. Éljenek az új munkahelyek!

Ne tévedjünk, a svédek sem gender-felügyelővel nyitottak. Megjelentek a semleges nyilvános vécék, megjelentek az „érzékenyítő” mesekönyvek és gendersemleges játékok – szépen sorjában.

Ráadásul, ha ez valóban betolakodik az óvodákba és az alsó osztályokba, úgy kiveszik a szülők kezéből a jogot, hogy úgy neveljék a saját gyereküket, ahogy azt helyesnek tartják. Létrehoznak könyveket, foglalkozásokat, melyeket különböző lobbicsoportok betolnak az intézményekbe – a gyerek hazajön az iskolából, a szülei meg nem ismernek rá.

(...)

 

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg