top of page

Trump az eddigi legjobb amerikai elnök Ronald Reagan óta...

EL TUDJA KÉPZELNI JOE BIDEN AMERIKÁJÁT, ILLETVE HOGY ÉLET- ÉS CSALÁDELLENES POLITIKÁJÁNAK MILYEN HATÁSA LESZ A VILÁGRA?

Most beszéltem az amerikai kampánycsapatunk tagjaival, és úgy érzem, hogy Önnel is meg kell osztanom néhány dolgot az elnökválasztás következményeiről. Köszönöm, hogy számíthatok Önre az előttünk álló időszakban, bármi is legyen az amerikai elnökválasztás végső kimenetele.

Sok mindent gondolhatunk Donald Trumpról, de egy biztos. A születendő gyermekek védelme, a természetes család előmozdítása, illetve az ENSZ-szervek globalistáival szembeni fellépést tekintve Trump az eddigi legjobb amerikai elnök Ronald Reagan óta.

El tudja képzelni Joe Biden Amerikáját, illetve hogy élet- és családellenes politikájának milyen hatása lesz a világra?

Én el tudom.

De meddig mehetnek el?

Joe Biden karrierpolitikus, aki több mint 43 éve szolgálja a demokratákat, valamint gyakran az élet- és családellenes lobbistákat. Szenátorként, majd Obama elnöksége alatt alelnökként a következő döbbenetes dolgok köthetők a nevéhez:

  • Az amerikai külpolitika részeként exportálta a radikális LMBTQ-programokat a világ számos országába. Az amerikai küldföldi segélyalapok felhasználásával arra kényszerítette a fejlődő országokat, hogy támogassák a különböző LMBTQ-törekvéseket és a gyermekeket agymosó genderideológiát, valamint annak oktatását.

  • Amerikai adófizetők pénzéből finanszírozta az Egyesült Államok területén kívül fogant születendő gyermeket megölését és a fejlődő országokban élő nők sterilizálását.

  • Jóváhagyta a szövetségi alapok felhasználását az abortuszok finanszírozására Amerika-szerte.

  • Támogatta az abortuszipar szövetségi finanszírozásának visszaállítását, illetve az életvédő Mexico City Policy és a Hyde Amendment visszavonását.

  • Arra kényszerített katolikus apácákat, hogy finanszírozzák a fogamzásgátlást, ami szembemegy a hitükkel és a meggyőződésükkel. Ez a döntése sok éves bírósági procedúrát rótt a Little Sisters of the Poor rend nővéreire.

  • Az USA nevében lobbizott különböző népességszabályozó taktikák (sterilizálás, abortusz) elfogadtatásáért a Párizsi Klímaegyezmény tárgyalásai során.

  • A saját otthonában adott össze egy homoszexuális párt.

Őszintén elmondom, hogy az elmúlt négy évben annyi előrelépést értünk el a Trump-adminisztrációval az Egyesült Államokban és az egész világon, amennyit korábban évtizedek alatt sem sikerült. Például az ENSZ-tárgyalások során az elmúlt években az USA delegációja ahelyett, hogy támadta volna értékeinket, védelmezte azokat.

Ne essünk tévedésbe, Trump elnök sem példája az erkölcsi tökéletességnek. Ennek ellenére tény, hogy erőteljesen kiállt a születendő gyermekek, a szülők jogai és az üldözött keresztények mellett.

Egy dolog biztos. Mivel a halál kultúrája megerősödésével fog járni, ha Bident beiktatják, a CitizenGO munkájára, az Ön jelenlétére és támogatására még nagyobb szükség lesz.

Emberek milliói számítanak ránk, hogy védelmezzük őket az abortusztól, a keresztényüldözéstől és a radikális ideológiáktól.

Joe Biden elnöksége súlyosan fogja érinteni értékeink védelmét. Nehezebb lesz sikereket elérnünk, mivel a halál kultúrája képviselői hatalmas támogatásokat fognak kapni, gondolok a technológiai iparra, a globalistákra, az ENSZ-ben tevékenykedő LMBT- és abortuszpárti lobbira, a liberális médiára, a popkultúrára, az inlfuencerekre és a hollywoodi elitre.

Amikor megköszönöm, hogy velünk küzd, és kitartó támogatásra kérem, a jövőre gondolok. 2021-ben is számos ügyben kell majd összefognunk, és fontos, hogy ne csak egyedül küzdjünk, hanem közösségben is. Ezért nagyon értékes 14,5 millió fős közösségünk, amely tagjai elkötelezettek közös keresztény értékeink iránt.

Szeretnénk jövőre is növekedni, és növelni munkánk hatásosságát. Ennek egyik legjobb eszköze a petíciók megosztása családtagjainkkal és ismerőseinkkel, akiket így bevonhatunk a közös munkába.

Világszerte egyre erősebben ellenállunk a totalitárius LMBT-lobbi és az abortuszipar követeléseinek. Büszkék vagyunk Önre és közösségünk tagjaira!

Az amerikai választások is bebizonyították, hogy többen vagyunk, mint hiszik (vagy terjesztik) rólunk. Bár minden közvélemény-kutató cég hatalmas győzelmet jósolt Bidennek és a demokratáknak, az eredmény egészen mást mutatott.

Hisszük, hogy a jövő a családokon és az elkötelezett értékvédőkön (tehát rajtunk, mindannyiunkon) múlik, ezért nem megyünk sehova, és folytatjuk a munkát az életért, családjainkért és gyermekeink jövőjéért.

Készüljünk fel. Nagy küzdelmek várnak ránk.

Köszönettel kitartó CitizenGO-tagságáért és szolgálatáért:

Ignacio Arsuaga, a CitizenGO elnöke

U.i.: Többször írtam Önnek arról, hogyan próbálják az értékeink ellen fellépők megfélemlíteni csapatunk tagjait, akik azért dolgoznak, hogy felhangosítsák az Ön hangját, és eljuttassák azt a döntéshozókhoz. Annt és Caroline-t mindannyian imáinkban hordozzuk.

Sokak szerint ez csak a kezdet.

Minél hatásosabbak leszünk, annál több támadásra számíthatunk. Nem adjuk fel, hajt minket a lelkesedés és a gyermekeinkért érzett felelősség.

Munkánkat csakis az Önök támogatása teszi lehetővé. Köszönjük, hogy része a CitizenGO 14,5 milliós aktív közösségének!

Isten áldja Önt és a családját!

Hivatkozások:

25 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page