VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Trump az eddigi legjobb amerikai elnök Ronald Reagan óta...

EL TUDJA KÉPZELNI JOE BIDEN AMERIKÁJÁT, ILLETVE HOGY ÉLET- ÉS CSALÁDELLENES POLITIKÁJÁNAK MILYEN HATÁSA LESZ A VILÁGRA?

Most beszéltem az amerikai kampánycsapatunk tagjaival, és úgy érzem, hogy Önnel is meg kell osztanom néhány dolgot az elnökválasztás következményeiről. Köszönöm, hogy számíthatok Önre az előttünk álló időszakban, bármi is legyen az amerikai elnökválasztás végső kimenetele.

Sok mindent gondolhatunk Donald Trumpról, de egy biztos. A születendő gyermekek védelme, a természetes család előmozdítása, illetve az ENSZ-szervek globalistáival szembeni fellépést tekintve Trump az eddigi legjobb amerikai elnök Ronald Reagan óta.

El tudja képzelni Joe Biden Amerikáját, illetve hogy élet- és családellenes politikájának milyen hatása lesz a világra?

Én el tudom.

De meddig mehetnek el?

Joe Biden karrierpolitikus, aki több mint 43 éve szolgálja a demokratákat, valamint gyakran az élet- és családellenes lobbistákat. Szenátorként, majd Obama elnöksége alatt alelnökként a következő döbbenetes dolgok köthetők a nevéhez:

  • Az amerikai külpolitika részeként exportálta a radikális LMBTQ-programokat a világ számos országába. Az amerikai küldföldi segélyalapok felhasználásával arra kényszerítette a fejlődő országokat, hogy támogassák a különböző LMBTQ-törekvéseket és a gyermekeket agymosó genderideológiát, valamint annak oktatását.

  • Amerikai adófizetők pénzéből finanszírozta az Egyesült Államok területén kívül fogant születendő gyermeket megölését és a fejlődő országokban élő nők sterilizálását.

  • Jóváhagyta a szövetségi alapok felhasználását az abortuszok finanszírozására Amerika-szerte.

  • Támogatta az abortuszipar szövetségi finanszírozásának visszaállítását, illetve az életvédő Mexico City Policy és a Hyde Amendment visszavonását.

  • Arra kényszerített katolikus apácákat, hogy finanszírozzák a fogamzásgátlást, ami szembemegy a hitükkel és a meggyőződésükkel. Ez a döntése sok éves bírósági procedúrát rótt a Little Sisters of the Poor rend nővéreire.

  • Az USA nevében lobbizott különböző népességszabályozó taktikák (sterilizálás, abortusz) elfogadtat