top of page

A brazilok kérik a hadsereget, hogy mentsék meg országukat a globalistáktól és a kommunistáktól


Vajda Miklós cikkismertetője


Bár a Mainstream média próbálja elhallgatni, történelmi események zajlanak jelenleg Brazíliában is, ahol a lakosság fellázad a globalista/sátánista trend által elcsalt elnökválasztás miatt. Hetek óta forrong a hatalmas ország, ahol a (már jól ismert) globalista modell szerinti választási csalást vetették be, ahogy ezt évtizedek óta a legtöbb „demokratikusnak” hazudott országban, annak érdekében, hogy saját politikai bábjaikat ejtőernyőzzék be az államvezetői posztokra, és ezzel átvegyék az országokban a népek felett az irányítást.

A brazilok azonban, úgy tűnik, most tényleg megelégelték ezt a sátáni manipulációt.

A Gateway Pundit és a Matt Tyrmand a War Roomban az elsők voltak, akik arról számoltak be, hogy a brazil hadsereg mozgósít a valódi demokrácia védelmére. Helyszíni források, most már egyre többen, megerősítik, hogy a hadsereg mozgósít, és hogy kivégezte a kommunistákkal szövetséges riói drogkartellek kulcsfontosságú vezetőit.


A katonaság számára szokatlan lépésként a hadsereg megszállta Rio de Janeiro favelláit (nyomor negyedeit, a bűnözés melegágyait – szerk. megj.), és megölte a kommunista bűnözőt, Luiz Inácio Lula da Silvát támogató Comando Vermelho (Vörös Parancsnokság) drogkartell vezetőit. A megfigyelők szerint ez egy szövetségi katonai beavatkozás kezdetére utal. A drogbandák az egyedüliek, akik október 30-án ünnepelték Lula bűnöző állítólagos választási győzelmet, automata fegyverekkel a levegőbe lőve a favelákban.

Bolsonaro elnök keményen lecsapott a brazil drogbandákra.

„Morro do Juramento és Juramentinho kábítószer-csempészet vezetői, akiket Rodrigo Barbosa Marinhoként csütörtökön azonosítottak, Rolinha vagy Titio Rolinha, illetve Hevelton Nascimento Júnior, a „Bad Boy” egy katonai rendőrségi akció során vesztették életüket Vicente de Carvalhóban,)

A drogkartellek a kommunisták fegyveres szárnyát képezik.

Comando Vermelho irányítja Rio de Janeiro egyes részeit, és 1979-ben jött létre a kartellek és a kommunisták szövetsége. Ha ezeket megszüntetik, csökken a polgárháború kockázata.


Biden nemzetbiztonsági tanácsadója, Jake Sullivan hétfőn Brazíliában találkozott Lulával.

„A fő napirendi pont az, hogy a brazil kormány ítélje el az ukrajnai háborút, és vegyen részt az Egyesült Államokkal és az európai partnerekkel a Zelenszkij rezsim fegyverellátásában” – írja az O Antagonista.

A CIA aláássa a választások integritását Brazíliában, Sullivan és Biden CIA-igazgatója, William Burns pedig Brazíliába látogatott, hogy közvetlenül megfenyegesse Bolsonaro elnököt.

Braziliában százezredek tüntettek a hadsereg mellett, és könyörögtek a hadseregnek, hogy mentse meg az országukat a kommunistáktól és a kartellektől.

A korrupt Legfelsőbb Választási Bíróság december 19-ről december 12-én, hétfőn 14:00-ra meghosszabbította az ellopott választások hitelesítésének időpontját. Megfigyelők úgy vélik, hogy a kommunista párti bíróság gyorsan akar lépni jelöltjük, Lula da Silva beiktatása érdekében, amit 2023. január 1-re terveznek.


A Legfelsőbb Bíróság nyomást gyakorolt ​​​​a Katonai Főparancsnokra, hogy cselekedjen, mielőtt túl késő lenne. Matt Tyrmand brazil megfigyelő, Steve Bannonnak nyilatkozva rámutatott, hogy a Bolsonaro-párti hadsereget a megtisztítás veszélye fenyegeti, ha a korrupt bűnöző, Lula átveszi a hatalmat. „Akkor irány a Gulag” – jegyezte meg Tyrmand.


Carlos Frederico de Oliveira Pereira katonai főügyész-helyettes november 25-én levelet küldött Antonio Pereira Duarte katonai főügyésznek, amelyben megjegyezte, hogy

„nem teljesítették a Honvédelmi Minisztérium által kért elektronikus szavazórendszer ellenőrzését”.

A levél azt is kifogásolta, hogy „külföldi, civilnek mondott szervezetek (esetleges) beavatkozása a választási folyamatba, nem ellenőrizhető, mivel ezekkel a Big Tech cégekkel fenntartják az együttműködést. Ki kell vizsgálni az ország külső biztonságának esetleges gyanúját egy esetleges kibertámadás miatt” – áll a levélben.


A törvények lehetővé teszik a katonaság beavatkozását a kormány ágai közötti konfliktus esetén. A közvélemény örömmel fogadta a katonai konvojokat, amelyek az ország stratégiai helyszíneire vonulnak be.

Csapatokat vezényeltek a venezuelai határra, hogy meakadályozzák a kommunista inváziót.
A brazil szenátus előtt felszólaló Sebastião Coelho nyugalmazott regionális választási bíró felszólított a korrupt Alexandre de Moraes főbíró letartóztatására, aki a kommunista hatalomátvételt támogatta.

Coelho kijelentette: „hiszem, hogy a brazil nép fog nyerni”. Moraes „bűnöket követ el” – mondta Coelho. "Minden döntése jogellenes."


„A brazil nép a Legfelsőbb Bíróság puccsának áldozata” – mondta Coelho. „Ezért az elnöknek hivatkoznia kell az Alkotmány 142. cikkelyére, amely lehetővé teszi a fegyveres erők fellépését.”

A brazil őslakos indiánok is tiltakoznak a csalás ellen, mivel hivatalosan, az elcsalt választási eredmények szerint Bolsonaróra állítólag nulla szavazat érkezett az őslakos területekről. „Már mindenki tudja, hogy a választásokat ellopták” – mondta Roni főnök a szenátus előtt. Mire várunk?

A brazil indiánok támogatják Bolsonarót, mert a rasszista, neokolonialista nyugati „klímaaktivisták” megpróbálják elvenni a megélhetésüket, és újra szegénységben élnek.


 

Forrás:515 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page