top of page

A Covid egy megkomponált esemény volt (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk:

Covid Was An Orchestrated Event, By Paul Craig Roberts, November 8, 2023

Schiller Mária küldeménye


A „Covid-járvány” kezdetén világossá vált, hogy a világjárvány álhír volt. Hamis hírekkel, rémhírekkel, egy PCR „Covid-teszt” segítségével szervezték meg, amely 97%-ban hamis pozitív eredményt hozott, egy teszt, amelynek feltalálója szerint ez semmi esetre sem jelzi a Covid-fertőzést.


Úgy szervezték meg, hogy megtagadták a Covid-betegek kezelését olyan ismert gyógymódokkal, mint az ivermektin.

A Covid-betegek kezelése helyett azt mondták a betegeknek, hogy menjenek haza, ha pedig rosszabbodjanak, menjenek kórházba, ahol a kezelést lélegeztetőgépekre helyezték, ami megölte a betegeket.
Valójában a kórházak bónuszt kaptak minden olyan beteg után, akinek a halálát a Covidnak tulajdonították.

Következésképpen szinte mindenkit, aki meghalt, még motorbalesetben is, COVID-halálként jelentettek.


Végül egy orvos észrevette, és készített egy videót, amelyen látható, hogy a lélegeztetőgépek okozták a halált. A betegek inkább a lélegeztetőgépek miatt haltak meg, mint a Covid miatt. Az eredeti orvosi feltételezés az volt, hogy a Covid tüdőgyulladást okozott, amelyre az antibiotikumok és a lélegeztetőgépek javalltak. De a probléma más volt. A Covid vírus megzavarja a vérsejtek oxigénszállító képességét, akárcsak a fentanil, amelynek túladagolása megölte George Floydot.

Az ivermektin hatékony megelőzés és gyógymód, de használatát a „Covid-protokollok” tiltották. Nem lehetett elismerni, hogy létezik gyógymód, mert ha létezik gyógymód, akkor nem lehet sürgősségi felhasználási engedélyt adni egy nem tesztelt vakcina forgalomba hozatalára.

Ez az oka annak, hogy az ivermectint és a HCQ-t, egy másik gyógymódot betiltották. Ha elismernék őket gyógyító és megelőző szerekként, az mRNS „vakcina” nem kerülhetett volna forgalomba sürgősségi felhasználási engedély alapján.


Az amerikaiak féltek, ezért természetesen nem tudtak gondolkodni. Rohantak a tervezett „vakcinához”, amely hamisan ígérte, hogy megmenti őket. Ma már tudjuk, hogy a vakcina nem megelőző és nem is akadályozza meg a fertőzést. Azt is tudjuk, hogy a laboratóriumokban, Dr. Fauci (NIH) finanszírozásával előállított Covid vírus túlságosan gyenge egészségügyi veszélyforrásnak bizonyult a népességcsökkentési cél eléréséhez.

Számos valódi tudós, nem pedig a Big Pharma bérlistáján szereplő kurvák által végzett tanulmány kimutatta, hogy a Covid-oltás sokkal több embert ölt meg, mint az előállított és szándékosan kibocsátott Covid-vírus.

Nem tudjuk, hogy a veszélyes Covid mRNS „vakcina” hiba vagy szándék.


Független szakértők azt jósolták, hogy 10 éven belül mindenki meghal, aki 2 Covid-szúrást kapott. Most azonban egy új felfedezés jelent meg. Kiderült, hogy a vakcinák tulajdonságai miatt a veszélyes elemek koncentrációja a dózisok 5%-ában felhalmozódhatott. Ha ez valóban igaz, akkor a beoltottaknak csak 5%-a van halálra ítélve.


Az orvosi hatóságok még ma is azt javasolják, hogy a Covid-oltást még gyerekeknek is beadják, holott még ma is megjelentek a hatalmas bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy

a legostobább dolog, amit egy ember tehet, ha újabb Covid-oltást kap.

Más szóval, az igazságot továbbra is elnyomják.

Ez azt bizonyítja, hogy a Big Pharma teljes mértékben uralja az orvosi szakmát.

Vannak példák arra, hogy hozzáértő, független orvosok ivermectint írnak fel Covid-betegeiknek, és a gyógyszerészek nem hajlandók betartani a receptet a Big Pharma propaganda miatt, amelyet Fauci, Biden elnök, a média, az NIH és a CDC támogat, és a sajtó folyamatosan terjeszti, hogy az Ivermectin emberre veszélyes „lógyógyszer”.


Hányszor engedik meg az amerikaiak a jövőben, hogy a módszeresen keltett félelem önkárosítást okozzon nekik?


453 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg