top of page

A francia „demokrácia” orvosi zsarnokságot hoz létre (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk:

by Paul Craig Roberts, 2024. február 18.

Schiller Mária küldeménye


 


       

Michel Chossudovsky professzor, a Global Research igazgatója megvizsgálta azt az új francia törvényt, amely a hivatalos orvosi álláspontokkal szembeni ellenvéleményt "szektás aberrációként" definiálja, és bünteti az olyan orvosi narratívákkal szembeni ellenvéleményt, mint például "az mRNS vakcina biztonságos és hatékony".

A törvény egy új bűncselekményt is létrehoz "az orvosi ellátástól való tartózkodásra való provokáció" néven.

A francia állampolgár bűncselekményt követ el, ha megtagadja a hatóságok által kiadott oltóanyagot vagy orvosi kezelést.

Ha a törvény a halálos mRNS "vakcinával" végzett tömeges oltási kampány idején lett volna érvényben, akkor mindazok, akik megtagadták, három év börtönbüntetést kaptak volna, és 45 000 eurós bírságot fizettek volna.

Ez biztosítja, hogy legközelebb mindenki megkapja a "vakcinát", mert ha valaki megtagadja, börtönbe kerül, és a börtönszabályok előírják, hogy "be kell oltani".


Az új törvény a gyógyszeripari vállalatokat is megvédi a hazugságaik által okozott halálesetekért és egészségkárosodásokért való felelősségre vonástól azáltal, hogy bünteti azokat a francia állampolgárokat – köztük orvosokat és orvostudósokat is –, akik a Covid-19 "oltóanyag" ellen emelnek szót.

Ez jól mutatja a Big Pharma hatalmát a demokrácia felett, amely ezzel a szólásszabadságra és az orvosi tényekre mért halálos csapással már nem létezik Franciaországban.

Itt van Chossudovsky professzor beszámolója:
Ez egy nagyon komoly fejlemény!


Ez egy állítólagos "nyugati demokrácia" hivatalos eljárása, amely bünteti az igazságot. Például

azokat a francia orvostudósokat, akik megállapítják, hogy az mRNS "vakcinák" halálhoz és egészségkárosodáshoz vezetnek, bebörtönzik, ha beszámolnak eredményeikről.

Az új francia törvény kiveszi az orvosi ténymegállapítást az orvostudósok kezéből.

A "tény" ezentúl az lesz, amit a Big Pharma fizetett megbízottjai a politikusok és az orvosi "hatóságok" között mondanak.
Valami hasonló történt Németországban is. A kiváló német ügyvéd, Reiner Füllmich éppen pert akart indítani az mRNS-gyártók ellen, amelyet több ezer orvos és ügyvéd támogatott, amikor a német állam elrabolta és bebörtönözte Németországban,

ahol jelenleg is bíróság elé áll koholt vádak alapján, amelyeket a jelek szerint lefizetett "tanúk" hoztak fel.


A demokráciák nem így működnek. Mint már többször írtam,

a nyugati országok megszűntek demokráciák lenni. Az embereknek nincs hangjuk. Az országokat az elit és a nagyhatalmú vállalatok programjai irányítják, akiknek van elég pénzük ahhoz, hogy megvásárolják a törvényeket, amelyek az ő programjaikat és érdekeiket szolgálják.

Azok az emberek indulnak a választásokon, akiket ezek az elitek jóváhagynak. Trump volt a kivétel, és nézd meg, mi történt vele. Az uralkodó elit világossá tette, amit akart: "Ha keresztbe teszel nekünk, elpusztítunk".


A nyugati kormányok az emberek kárára szolgálják a hatalmasok anyagi érdekeit és az olyan ideológiákat, mint a Világgazdasági Fórum "Nagy Újraindítás"-a. A holland és ír kormányok a "globális felmelegedés" címszó alatt megfosztják a gazdákat juhnyájaiktól és szarvasmarha-csordáiktól, ezáltal felhajtják az élelmiszerárakat a hús-, tej-, vaj- és sajtkészletek szűkítésével, miközben egyidejűleg bevándorló betolakodók hordáinak belépését engedélyezik, akiknek a támogatását az emberek kénytelenek vállalni.

Ma a "nyugati demokrácia" olyan intézmény, amely arra kényszeríti a polgárokat, hogy olyan érdekeket támogassanak, amelyek nem a sajátjuk.

Az új francia törvénnyel, Reiner Füllmich német kormány általi elrablásával, az mRNS-veszélyről igazat mondó orvostudósok amerikai üldözésével, a Trump elnök elleni sztálinista vádakkal, valamint a médiával, amely már nem a kormányzat őreként, hanem a kormányzati hazugságok propagandaminisztériumaként szolgál,

a nyugati világban a demokráciát kiszorító zsarnokság legalizálásának és intézményesítésének vagyunk tanúi.

A nyugati népek nagy része annyira befolyásolt és agymosott, hogy nem látja, mi történik. Ráadásul az, hogy a nyugati országok bábeli tornyokká váltak, azt jelenti, hogy nincs társadalmi egység, ami lehetetlenné teszi a zsarnoksággal való szembeszállást, mivel a különböző elemek egy része a zsarnokságot hasznosnak tartja a politikai és ideológiai ellenfelek elnyomására.

Az Egyesült Államokban a demokraták politikája, amely a "színesbőrűek" számára szélesre tárja a határokat, a fehérek számára azonban nem, megfosztja az amerikaiakat saját hazájuktól.

Annak ellenére, hogy a közvélemény ellenzi ezt a politikát, az nagy sebességre kapcsolt, és a hivatalos adatok szerint

évente 12, a pennsylvaniai Pittsburgh méretű városnak megfelelő számú bevándorló-behatoló érkezik.

Egyáltalán nem kétséges, hogy a cél a fehér amerikai lakosság lecserélése, akik tehetetlenek, hogy bármit is tegyenek ellene.


Eközben a nyugati kormányok háborúkat szítanak Oroszországgal, Kínával és Iránnal, és elvárják, hogy az általuk kisajátított demoralizált polgárok ellássák a hadsereget.

Vajon a Kreml felfogja-e, hogy a nácizmustalanítási programja nem korlátozódhat Ukrajnára, hanem az egész nyugati világra alkalmazni kell?

 
674 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK