top of page

A Horrordumbor. A civil társadalom az őrületbe süllyedt (Toby Rogers jegyzete)

Eredeti cikk

Schiller Mária küldeménye

Az emberi történelem legborzalmasabb korszakát éljük:


  • Heródes király idején a szülők tudták, hogy el kell rejteni a gyermekeiket, vagy el kell menekülniük (hisz a király meg akarta ölni őket).

  • A holodomor idején az ukránok tudták, hogy a szovjet kommunisták éheztetik őket, és akik tudtak, elmenekültek vagy visszaverték őket.

  • A nemzetiszocializmus térnyerése idején a Frank család tudta, hogy el kell menekülniük Németországból, és később el kell bújniuk a Hollandia utcáin masírozó fasiszták elől.


Most az emberek csak nézik a tévét, a 24/7/365 végtelen propagandát szívják magukba, és hajtják magukat és családjukat a népirtási találkozóikra.

Jól érzik magukat az őket mérgező emberek miatt, miközben egyre betegebbek és betegebbek lesznek, minden vagyon a tágabb családjukból a kínzóik zsebébe vándorol, testük és elméjük egyre rosszabb állapotba kerül, és végül elpusztulnak.


Az önfenntartás a legalapvetőbb ösztön. A késztetés, hogy megvédjék gyermekeiket a bajtól, még nagyobb ösztön, amely a szülőket, különösen az anyákat, emberfeletti képességekkel ruházza fel, hogy szembeszálljanak az agresszorokkal. Az amerikai emberek nagy százaléka számára azonban mindez mostanra megszűnt.

A zombik nemzetében élünk, akik a kanapén tévézéstől a Taco Bellig mennek az orvosi rendelőbe, hogy újabb mérget vegyenek, majd a körforgást újra és újra megismétlik.

(Vagy az NPR /Nemzeti Közrádió/ hallgatásától a kerékpározáson át a nonprofit szervezetnél történő munkába járásig, majd a kelkáposztasaláta elfogyasztásáig, mielőtt megállnának az orvosi rendelőben még több méregért, majd a körforgást újra meg újra megismétlik).


Csak egy pillanatra szeretném megjegyezni, hogy

mindez milyen mélységesen furcsa és példátlan.
Az AFL-CIO (Amerikai Munkaügyi Szövetség és Ipari Szervezetek Kongresszusa) elnökét (Richard Trumka) és vezető közgazdászát (William Spriggs) a rögtönzött lövés (kísérleti "oltás") ölte meg. Az AFL-CIO mégis ugyanolyan erősen támogatja az oltóanyagokat, mint valaha.

Biden elnök "minden idők legjobban munkáspárti elnökének" nevezi magát – még azután is, hogy meggyilkolták a vezetőségüket.


A világ legkedveltebb közegészségügyi személyiségét, Paul Farmert (a Mountains Beyond Mountains című könyv hősét) a "kísérlet" ölte meg.

Könnyes gyászbeszédek özönlöttek a világ minden tájáról, de nem volt boncolás, nem volt kíváncsiság, és nem keresték a válaszokat.

Az FDA Vakcinák és Kapcsolódó Biológiai Termékek Tanácsadó Bizottsága egyik tagját, Oveta Fullert is megölte a "kísérlet". A következő ülésen öt szép mondatot mondtak az életéről, mielőtt további halálos "erősítők" engedélyezéséhez folyamodtak.


Számtalan fekete hírességet öltek meg a "rögoltással", köztük Hank Aaront, DMX-et, Michael Kenneth Williamst, Marvin Haglert, Midwin Charlest, Cooliót és André Braughert. A NAACP (Országos Szövetség a Színesbőrűek Felemelkedéséért) és a BLM (Black Lives Matter) mégsem mond semmit. LeBron James milliárdos, és a Pfizer okozta 18 éves fia szívének megállását. LeBron nyilvánosan egyáltalán nem kérdőjelezte meg a Pfizer szerepét.


A termékenység összeomlott ebben az országban, mivel a vérröginjekciók befolyásolják a termékenységet, megváltoztatják a menstruációs ciklusokat és vetéléseket okoznak. A National Organization for Women mégsem mond semmit. Túlságosan elfoglaltak azzal, hogy a férfiak jogaiért harcoljanak, hogy átvegyék a nők helyét a sportban.


Az AIDS-járvány idején Anthony Fauci 30 534 meleg férfit ölt meg azzal, hogy megakadályozta a Bactrim antibiotikumhoz való hozzáférést (amely hatékonyan kezelte a pneumocystis tüdőgyulladást), és több százezer további meleg férfit ölt meg azzal, hogy jóváhagyta a rendkívül mérgező AZT gyógyszert. A tanulságokat nem vonták le.

A Human Rights Campaignt, az ország legnagyobb LMBT csoportját szó szerint a Pfizer szponzorálja. Rick Bright, a Trump-kormányzat talán legprominensebb meleg embere (a Covid indulásakor ő volt a BARDA vezetője), megtagadta a hidroxiklorokin felszabadítását a nemzeti készletből, ezzel amerikaiak ezreit ölve meg, hogy megteremtse a piacot a Covid vakcinának, amely több százezer további amerikait ölt meg.
Az oltási-kötelezettségek az emberi test égbekiáltó megsértése, amely sérti a civilizált társadalom legalapvetőbb normáit.

Az Amerikai Polgári Szabadságjogi Unió, amely "az Egyesült Államok alkotmánya és törvényei által az országban minden ember számára garantált egyéni jogok és szabadságjogok védelmére és megőrzésére törekszik", azonban nemhogy nem támadta meg a kötelezéseket, hanem aktívan támogatta azokat.


Az ország számos részén a fekete és a spanyolajkú fiúk 8-10%-a tartozik az autizmus spektrumába. Nincsenek lázadások. A La Raza Nemzeti Tanácsa (ma már UnidosUS) nem mond semmit.

A legtöbb fekete és latin-amerikai politikus továbbra is pénzt fogad el a Pharma cégtől, és azt mondja a választóinak, hogy oltassák be magukat.

A kongresszusi republikánusok 10%-ának van némi fogalma arról, hogy mi folyik itt. A többiek nem mondanak semmit.

A kongresszusi demokraták 100%-a támogatja az iatrogenocídiumot (orvosi népirtást), annak ellenére, hogy a szenátusban a demokraták 8%-át megölte a rögoltás. Az Egyesült Államok 2024-es elnöki posztjára pályázó két vezető jelölt az iatrogenocídium fő tervezője.

Csak az számít, hogy megvédjék a vakcinaprogramot.

Minden, ami számít, az ezeknek a haszontalan mérgező oltásoknak a védelme.
Csak az számít, hogy megvédjék az orvosi népirtást.
Csak az számít, hogy megvédjük a mindenhatóság és az ellenőrzés illúzióját.
Minden, ami számít, az az emberi történelem legnagyobb bűntettének és a többségi társadalom bűnrészességének eltussolása.

2017-ben Sydneyben részt vettem a nagyszerű feminista tudós, Susan Faludi (a Backlash: The Undeclared War Against American Women című, 1991-ben Pulitzer-díjat nyert könyv szerzője) előadásán. Az ő hiperférfias apja 76 évesen hirtelen kijelentette, hogy ő nő, és nemi átalakító műtéten esett át. Új könyvet írt, hogy megpróbálja megérteni, mit jelent mindez. A kérdezz-felelek során egy ponton, már nem is emlékszem a kérdésre, de Faludi asszony azt mondta:

"A legtöbb ember inkább a kontroll illúzióját szeretné, mint a tényleges szabadságot."
Ez számomra a jelenlegi helyzetünk tökéletes leírása.

  • Az emberek inkább részt vesznek az önmaguk által okozott népirtásban, minthogy megkérdőjelezzék az orvosukat.

  • Az emberek inkább részt vesznek egy öncélú népirtásban, minthogy kilépjenek a komfortzónájukból és megkérdőjelezzék a hatalmat.

  • Az emberek inkább részt vesznek az önsorsrontó népirtásban, minthogy elismerjék, hogy a "szakértők" vagy korruptak, vagy nem túl okosak.

  • Az emberek inkább részt vesznek az önmaguk által okozott népirtásban, minthogy rájöjjenek, hogy az uralkodó osztály megveti őket.

  • Az emberek inkább vesznek részt az önmaguk által okozott népirtásban, minthogy beismerjék, hogy a világ egy bizonytalan hely, és senki sem tudja biztosan, mi következik utána.


Igen, vannak szabadságharcosok. A szülők 3%-a nem oltatja be a gyerekét. 10%-unk pokolian küzd, hogy megállítsa az iatrogenocídiumot. Robert Kennedy Jr. a 20-as évei közepén jár. A szülők körülbelül fele megkérdőjelezi a gyermekkori oltási rend valamilyen aspektusát.

Az amerikaiak 90%-a kerüli a legújabb "emlékeztetőt".

De ha túl akarjuk élni, feltétlenül szembe kell néznünk ezzel a borzalommal. A probléma nem csak a Warp Speed hadművelet, a gyermekkori oltási rend vagy az 1986-os törvény.

A probléma az, hogy az Egyesült Államok civil társadalma teljesen megőrült a Pharma befolyása alatt, és bármit megtesz, hogy elkerülje a valóságot, mert nem tetszik neki, hogy mit érez.

Áldás a harcosokra.


Imádkozzunk mindenkiért, aki az orvosi népirtás megállításáért küzd.

Éljen mindenki, aki felépíti az alternatív társadalmat, amiről a szívünk tudja, hogy lehetséges.

557 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK