top of page

A következmények nélküli baloldal

Természetesen megértem, hogy örömködik a baloldal, de azért a lényeget ők is észrevehetnék és egyúttal magukba is nézhetnének.


A véleményünket megírtuk már, ehhez tartjuk magunkat.


Mi nem fogunk senkinek a védelmére kelni, de azért fontos feleleveníteni az elmúlt évek botrányait és levonni abból a következtetést. Szájer botránya már azt a hazugságot is szertefoszlatja, hogy itt diktatúra lenne, illetve azt is megmutatja, hogy semmi baj nincsen a szólásszabadsággal ma Magyarországon.


Mindenki a Szájer-ügyről beszélhet, írhat.


Volt nekünk egy Lackner-ügyünk. Mindenki emlékszik a kispesti kokainosra, a szocialisták önkormányzati képviselőjére. (...)


Egy ország nézhette végig Wittinghoff Tamás, a budaörsi polgármester kamatyolását. A volt SZDSZ-es politikus nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy őt korábban megzsarolták. (...)


Gréczy Zsolt volt az, aki egymaga került szexbotrányba. A kivert farkáról küldözgette a képet a gyurcsányista Don Juan. Ő nagy nehezen lemondott, de már vissza is akar térni a politikába. 22-ig biztos vissza is fog jönni. (...)


Bangóné Borbély Ildikó? Ő csak 3 millió fideszest patkányozott le. Nem érezte úgy, hogy le kellene mondania.


Niedermüller Péternek már megannyi botránya után is van pofája megmondóember szerepében tetszelegni. Volt a rasszista botránya, illetve nemrég a bitcoin bányászás. Ő biztos nem fog lemondani.


Korózs Lajos? (...)


Donáth Anna, a notórius hazudozó (...)


És ha már botrányokról van szó, vegyük hozzá a zsidózást is. Azért mert ez is témája volt az elmúlt napoknak. Érdekes, hogy Demeter Szilárdot szétkapták a hiénák. Ezerszer leírtuk már, hogy kik a Jobbik antiszemitái (...)


De még a gyurcsányista László Imre is beleszaladhatott egy kis hitlerezésbe (...)


Ezzel szemben:

Borkai Zsolt bocsánatot kért és lemondott.

Szájer József bocsánatot kért és lemondott.

Ennyi.


Amúgy mi van a szlovák férfi ügyével, akit a reptéren gyilkoltak meg? Ja, meg a Donáthék képviselőcsoportjában történt pedofil-botránnyal?

 

20 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK