top of page

A KINGSTON JELENTÉS: A COVID-19 megtévesztések felszámolása. Az oltatlanok biztonságban vannak!


A KINGSTON JELENTÉS, jelenleg a legjobban alátámasztott, dokumentált és bizonyított jelentés arról, hogy az egész COVID19 hamis “pandémia”, a világ eddigi legnagyobb hazugsága. Karen Kingston, egy amerikai biotechnológiai elemző, aki korábban szerződéses munkákat végzett a Pfizer, a J&J, a Thermo Fisher és más vállalatok számára. Milliós támogató táborával ő, mint akinek rálátása volt és van a szabadalmakra, dokumentációkra sorra leplezi le a COVID-hazugságokat és oly módon, hogy az bizonyítéknak számít, nem lehet a “konteós” jelzőt erre a jelentésre rányomni. Ebből a rendkívüli jelentőségű oknyomozói munkából adunk közzé magyar ajkú Olvasóimnak.


***


Minden a globális protokoll szerint bevezetett COVID-19 megelőző kezelés tartalmaz olyan elektronikus eszközöket, amelyek Bluetooth-jeleket bocsátanak ki a beoltott polgárok nyomon követésére és nyomon követésére a földrajzi helyükön keresztül.


Ha ezt a cikket olvassa, valószínűleg tisztában van azzal, hogy a COVID-19 „oltóanyagok” nem vakcinák, hanem biofegyverek.


A sorozat 4. , 5. és 7. része részletesen ismerteti,( angol nyelven- szerk. megj.) hogy a COVID-19 injekciók nem tartalmaznak szintetikus mRNS SAR-CoV-2 vírusokat, hanem a parazita Ai biofegyverek szállítási mechanizmusai . Ezek az Ai biofegyverek génmanipulált Ai hidrogélek, amelyek energiaforrása kvantumpont, amelyet 5G és száloptika táplál. ( Ai- Artificial inteligency, zaz mesterséges intelligenciára alapozott biofegyverek- szerk. megj. )


A tűn keresztül szállítható parazita Ai biofegyverek is olyanok, mint a "tüskefehérje". A tüskefehérjék, amelyeknek környezetünkben, közösségeinkben és otthonainkban találkoztunk, tömegpusztító fegyverek.Világpolgárok milliárdjai fertőződtek meg Ai parazitákkal vakcinák és más „tüskefehérje” expozíció révén. Ezek közé tartozhatnak az Ai biofegyverek levegő, élelmiszer, vitaminok, ásványi anyagok, receptek, gyógyszerek és egyéb kellékek és szükségletek elleni támadásai.


Férfiak, nők és gyerekek szerte a világon átélik azt a fájdalmat és szenvedést, amelyet ezek a démonok okoztak az emberiségnek. Lehet, hogy fizikailag olyan állapotban vannak és szenvednek, amelyet a CDC hosszú vagy poszt-COVID-ként emleget .

A COVID utáni tünetek közé tartozik: fáradtság vagy kimerültség, gondolkodási nehézség, koncentrálóképesség, feledékenység vagy memóriazavarok, agyi köd , légzési nehézség , légszomj , ízületi vagy izomfájdalom , szívdobogás vagy heves szívdobogás, mellkasi fájdalom , szédülés felálláskor , menstruációs változások , ízérzési változások /szag , vagy képtelenség gyakorolni.

E tünetek többsége az agy és a központi idegrendszer elleni neurofegyver-támadásra utal. Míg a CDC azt állítja, hogy a COVID utáni állapotok előfordulása az amerikaiak kevesebb mint 15%-ánál fordul elő, legtöbbünk tapasztalta már ezeket a neurológiai tüneteket és sok más legyengítő testi tünetet annak ellenére, hogy nem kaptunk védőoltást .


(...)


 


1 288 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK