top of page

A leggazdagabbak elhagyják az országot (Dr. Vernon Coleman jegyzete)

Eredeti cikk:

The Richest Are Leaving The Country, DECEMBER 16, 2023.,Dr. Vernon Coleman

Schiller Mária küldeménye

Nagy-Britannia leggazdagabb emberei elhagyják az országot. Tavaly több mint félmillió gazdag adófizető hagyta el Nagy-Britanniát, helyükre több mint egymillió bevándorló érkezett.


Hogy hová mennek a gazdagok, az egyfajta rejtély, hiszen nincsenek már biztonságos, védett országok, és minden országban nagyjából ugyanolyan ütemben vezetik be ugyanazokat az őrült törvényeket.

Nagy az esélye annak, hogy ha valaki elhagyja A országot, és B országba megy, hogy elkerülje a szörnyű új korlátozásokat, ugyanezeket a korlátozásokat B országban is bevezetik, mielőtt még ideje lenne kipakolni és lakhelyet találni.

Nekem azonban úgy tűnik, hogy egy nagyvárosban vagy egy nagyvárosban élni a legrosszabb választás. Egy városban nagyobb valószínűséggel leszünk kiszolgáltatva a várostervezők és a politikusok kegyelmének, akik eltökélten akarják az életünket irányítani és korlátozni a mozgásunkat. A vidéki vadonban nehézségekbe ütközhet a közlekedés, ha betiltják az autókat, vagy szigorúan ellenőrzik az üzemanyag-ellátást. A legjobb választás valószínűleg egy kisváros vagy egy nagy falu, valahol, ahol az otthonod kerékpárral elérhető távolságban van egy vasútállomástól és egy szupermarkettől. És kevesebb térfigyelő kamera van, mint amennyit egy városban vagy nagyvárosban találhatsz.


Végül persze a kisvárosokat és falvakat be fogják zárni, és a lakosokat el fogják költöztetni. Az épületek elhagyatottan maradnak, és végül úgy fognak kinézni, mint azok a vízbe fulladt falvak, amelyek akkor keletkeznek, amikor a hosszú, forró nyarakon a víztározók kiszáradnak.


Mindannyiunknak át kell értékelnünk prioritásainkat, és fel kell ismernünk, hogy semmi sem történik véletlenül.

Túl sok figyelmet fordítunk a hatásra, és nem elég figyelmet az okokra.

Az előttünk álló hónapokban és években sokkal több félelem lesz, és sokkal több hazugság fog elhangzani.

A média megpróbálja majd elterelni a közvélemény figyelmét az igazságról a királyi családról szóló hihetetlenül ízléstelen történetek végtelennek tűnő sorozatával.

A félelmeket agymosó szakemberek, pszichológiai szakemberek és a kormányok által külön felbérelt pszichológusok fogják kelteni (ahogy ez a hamis világjárvány kezdeti napjaiban is történt).

Ha nem tudnak bennünket kellőképpen megrémíteni, akkor lépéseket tesznek a megsemmisítésünkre, és ha ez nem sikerül, akkor egyszerűen többet ölnek meg közülünk. Ha ezt nem hiszi el, akkor attól tartok, hogy egyszerűen nem figyelt oda.

Egyre több és több adó lesz. Két éven belül, ha nem hamarabb, globális adókat és speciális egészségügyi figyelmeztetéseket látok a húsra és a húskészítményekre nyomtatva – ugyanúgy, ahogy a dohányra is masszív adók és figyelmeztetések vannak.


Az összeesküvők pedig azért támadják a vegetáriánus étkezést, hogy eladhassák nekünk a darazsakból, sáskákból és gyárilag előállított szemétből álló étrendet.


A kisvállalkozások és az önfoglalkoztatók hosszú küzdelemre vannak ítélve az elkerülhetetlennel. A kocsmáknak, kávézóknak és a kis, független boltoknak nincs jövőjük, mert nincs helyük az "Új Normálban". A Nagy Újraindításban éppúgy nincs helye a független vállalkozásoknak, mint ahogyan a független gondolkodásnak sincs helye. Az ezredfordulósok, akik azt hiszik, hogy visszatérünk az alacsony kamatlábakhoz és az alacsony inflációhoz, Pán Péterrel együtt élnek James Barrie Soha-sohaországában. Nem lesz több olcsó import Kínából.


Már jócskán benne vagyunk a hosszabbításban. Ha nem cselekszünk nagyon gyorsan, akkor hamarosan vége lesz az egésznek. Ahogy könyörtelenül haladunk a digitális, készpénz nélküli világ felé, a gettók, amelyekre közel három évvel ezelőtt figyelmeztettem, napról napra valóságosabbá válnak.

Senki sem fog megmenteni minket. Nekünk kell megmentenünk magunkat.

Ébernek kell maradnunk.

A legújabb veszély az, hogy azt tervezik, hogy háborús bűntettnek minősítik, ha valaki igazat mond az oltásokról, mindenféle oltóanyagról, vagy a globális felmelegedésről. Az igazság kimondását a terrorizmus mellett az emberiség elleni bűncselekménynek fogják bélyegezni.
És az igazi bizonyíték, ne feledjük, mint az oltások esetében, az, hogy nem fognak vitatkozni a klímaváltozásról. Nem engedik meg a vitát. A média, mint például a lejáratott BBC, betiltott minden vitát és az oltások megkérdőjelezését. És eléggé betiltották a globális felmelegedés minden vitáját is. Úgy tesznek, mintha ezeket a kérdéseket elfogadnák. De csak az összeesküvők fogadják el őket.

Ne feledjük, a világot elárasztják a bizonyítékok tömegei, amelyek bizonyítják, hogy az oltások több kárt okoznak, mint hasznot, de a hatalom továbbra is tagadja, hogy ilyen bizonyítékok egyáltalán léteznek.

Egyáltalán nem kétséges, hogy a covid-19 oltások masszívan több kárt okoznak, mint hasznot. Az orvosok és az ápolók azonban továbbra is beadják őket - szándékosan mérgezik a betegeiket, és ezért még fizetnek is nekik. És a vérátömlesztésre szoruló betegekkel, akik nem vakcinázott vért kérnek, az orvosok és ápolók visszaélnek. Azoktól a szülőktől, akik azt kérik, hogy gyermekeiknek nem oltott vért adjanak, valószínűleg elveszik a gyermekeiket.

Nincs szabadságunk és nincs szólásszabadságunk.

A dolgok olyan rosszul állnak, hogy sok tudós, aki kutatási tanulmányokat ír, öncenzúrát alkalmaz, mert retteg, hogy elveszíti a karrierjét. A világ olyan emberek helye lett, akik szeretnek rosszindulatú, kriptorchidás kretének parancsait elfogadni.

És ne feledd: ha látod, hogy valami rossz történik, ki kell állnod azért, amit helyesnek tartasz. Ha nem teszed, akkor akár meg is halhatsz.


És ezt se feledjétek: A legtöbb ember, aki nem hisz a véletlenekben, még mindig él. Ez nem véletlen.


Utóirat: Még ha nem is hiszel nekem a történések okait illetően, azt hiszem, lehetetlen lesz tagadni, hogy furcsa, példátlan dolgok történnek, és hogy ezért megoldást kell keresnünk a történések látható következményeire, még akkor is, ha az okokat nehéz elfogadni.


A fentiek Vernon Coleman "A pénzedet és az életedet akarják" című könyvéből származnak, amely a http://www.vernoncoleman.com oldalon található könyvesboltban érhető el.

794 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK