VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A népirtás tíz szakasza (frissítés Szilaj Csikó-hozzászólással)


A népirtás tíz szakasza. Már a kilencedik folyik. Ébredjetek!


Munkatársunk hozzászólása:


Igen, szerintem is nagyjából ez a lényege a mostani "világjárványnak", még ha kétségtelen is, hogy ez a vírus sokkal veszélyesebbre sikeredett, mint a 10-11 évvel ezelőtti "világjárvány", a sertésinfluenza vírusa. Abból a főpróbából sokat tanultak a népirtás-szakos mérnökök – az emberek nagy része annak idején nem vette komolyan a "halálos veszélyt", ezért nem akarta beoltatni magát. Világszerte oltóanyagok tonnáit kellett veszélyes hulladékként kezelve megsemmisíteni, de ez csak az érintett országok népének volt pénzügyi veszteség – nekünk is, ugyanis a mi akkori kormányunk is rengeteg pénzt szórt ki a szemétdombra az oltóanyag megvásárlásával és aztán a megsemmisítésével is. (Ne feledjük el, hogy az akkori tisztifőorvos, Falus Ferenc mennyire dicstelen szerepet játszott a sertésinfluenzával való riogatásban, ám ez láthatólag nem tartja vissza attól, hogy most is hasonló szerepet játsszon. Nehéz lenne őt azzal megvádolni, hogy túltengene benne az erkölcsi érzék.) Az oltóanyaggyártók így is jól jártak annak idején, hiszen hatalmas haszonra szert téve adták el "vakcinájukat". Európában csak a svéd lakosság nagyobbik fele oltatta be magát annak idején, a svéd kormány pedig a mai napig fizeti a kártalanítását azon állampolgárainak, akik gyógyíthatatlan beteggé váltak a "vakcinától" hátralevő éveikre. (Innen nézve érthető valamelyest, miért engedhetett meg most magának a svéd kormányzat némi engedetlenséget.) Ám a SARS-COV-2 már nem annyira ártalmatlan, mint a H1N1 volt, jóllehet gyilkos vírusnak ezt sem lehet nevezni, ha józanul és kellőképpen tájékozódva értékeljük. John Ioannidis, a Stanford egyetem tanára és a világ legtekintélyesebb járványügyi szakorvosa megállapította, hogy ennek a "járványnak" semennyivel sincs több halálos áldozata, mint egy átlagosan veszélyes influenzajárványnak, tehát a "lock down", azaz a lezárás közegészségügyi szempontból nézve teljesen értelmetlen – sőt még káros is.

Mindazonáltal ez a "járvány" most sokkal ügyesebben volt előkészítve, és mindmáig sokkal ravaszabban – és sokkal egységesebben – van "menedzselve", mint annak idején sertésinfluenza volt. És persze sokkal kártékonyabban is.

Kétségtelen, hogy időről időre halnak meg ettől a vírustól is emberek, azonban ezt a tényt a média pontosan úgy kezeli, mint ahogy a PCR-teszt valamelyik vírus valamelyik DNS-szekvenciáját.


Ha akarják, addig sokszorozzák a teszt kiértékelésekor azt a DNS-szekvenciát, hogy még akkor is lehet belőle víruspozitív eredmény, ha a vizsgált mintában annyi vírus sincs, amennyitől egy 100 éves megbetegedhetne.