top of page

A parasztfelkelés lélektani harca az igazságért és a hatalomért (Julian Rose jegyzete)




Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye





Betekintés a történelmi mozgósítás lélektanába azoknál a férfiaknál és nőknél, akik a társadalmat összetartó piramis alapját képezik.


A "mély államnak" nincs hatalma feletted. Nincs. Csak megpróbálhatja elhitetni veled, hogy van.


És itt rendkívül ügyes, kifinomult pszichológiai technikákat alkalmaz, amelyek azt a benyomást keltik, hogy ő a domináns pozícióban van, és ő gyakorolja a domináns hatalmat.


De ez csak egy kiméra; és amint az ember ilyennek látja, akkor azonnal megnyilvánul a tekintélyelvű pozíció, és a mély állam sakkban van – ahol csak védekezően tud működni.

Ezt úgy teszi, hogy egyre nagyobb akadályokat gördít a véleménynyilvánítás, a mozgás és a választás szabadsága elé. Tudja, hogy a vesztes oldalon áll, ezért minden trükköt be kell vetnie, hogy úgy tűnjön, hogy ő irányít. És ez az a pszichológiai csatatér, amelyen jelenleg harcolunk.

Edward Bernaysnek, a modern reklám megalapítójának sok köze volt az érzékelés és a megtévesztés hatalmának fegyverré tételéhez. Sokan őt tartják a "public relations" és a modern propaganda megteremtőjének is.


Rájött, hogy szinte bármit el lehet hitetni az emberekkel, és szinte bármit meg lehet tenni, ha megtanuljuk, hogyan használjuk ki a pszichéjüket gondosan megválasztott képekkel és szavakkal. Ha egyszer kihasználjuk az emberek széleskörű tudatalatti vonzalmát a csábító fogyasztási cikkek iránt.


A mély állam vállalati és bankárvezérelt látszólagos globális dominanciája Bernays ravaszságára támaszkodik, felhasználva az emberi agy különböző területeinek befolyásolására vonatkozó fejlett felismeréseket.


A cél az, hogy egy takarószerű virtuális jelzőhálózatot hozzanak létre, amely megmutatja, hogy milyen irányba kell haladnia az életnek, hogy leküzdjön valamilyen célzottan gyártott válságot. Egy olyan válságot, amely állítólag máskülönben megfőzi, éhezteti vagy elpusztítja az embereket és a bolygót.


A szomorú állapotban lévő emberek természetesen mindezt valóságnak veszik, és alagútlátó módon elfogadják a status quo kóros diktátumait.


A mély állam összeesküvése mentális hatalmában tartja az emberek felfogását arról, hogy mi igaz és mi nem igaz, és beveti a moderátorokat, tényellenőrzőket és "hirtelen elhallgattatókat", hogy ellensúlyozzon mindent, ami az igazság küldöttjeként jelenik meg. Sokunknak volt már első kézből származó tapasztalata erről a hóhér-formuláról.

Ennek ellenére "mi, a céltudatos emberek" győzedelmeskedünk. Egyszerűen túl sok informatív anyag van szabadlábon ahhoz, hogy a gondolat/felügyeleti rendőrség az algoritmikus beavatkozásaik ellenére is le tudja fedni. Taktikájuk ezért az, hogy a "katasztrófa-menetrend" erősebb erőltetésével próbálnak meg fölénybe kerülni.

Ezt példázza a Klaus Schwab Negyedik ipari forradalom című könyvében megfogalmazott disztópikus napirend globális terjesztése.


A legelterjedtebb kitalált katasztrófa természetesen az "ember okozta globális felmelegedés" – erre kínálják a transzhumánnak mondott megoldást. A kettő közötti összes lépést úgy adják el, mint ami létfontosságú az "emberből embertelenné" történő átalakulás folyamatának gyorsabbá és hatékonyabbá tételéhez.


Az élet digitalizálása központi szerepet játszik az irányítás építészeinek érvelésében, miszerint az emberiség képtelen önmagát irányítani, és hogy beavatkozásuk nélkül a bolygó életének teljes összeomlása lesz a végeredmény.


Csak a lelketlen, számítógépes "szuperlények" faja mentheti meg a helyzetet – állítják olyanok, mint Yuval Noah Harari, Elon Musk és Klaus Schwab.


Gondoljunk csak bele, hogyan játszik ez a napirend azok pszichológiájára, akik még nem találták meg magukban az önbizalmat, hogy elvetik azt, aminek nincs gyakorlati értelme és nincs alapja az alapvető józan észnek.

Az irányítás építészei arra számítanak, hogy a többség nem fog ellenállni a csúcstechnológiás hegemón mestertervük megvalósításának. Olyannyira, hogy szabadon kijelenthetik, hogy ha követik azt: "Semmit sem fogsz birtokolni, és boldog leszel".

Az igazságért folytatott pszichológiai harcban a hazugság elkövetőinek az elme meghajlítására szolgáló meggyőzési technikák hatalmas tárháza áll rendelkezésükre, hogy a napirendjüket az egyetlen választásnak tüntessék fel.


Felismerik, hogy ha az egyének nagy százaléka úgy gondolja, hogy képtelen mobiltelefon nélkül működni – akkor eléggé fókuszálatlanok és zavartak lesznek ahhoz, hogy ne tudjanak lázadni a kényelem nagy testvérének való sorsszerű rabszolgasors elfogadása ellen.


A digitális tömeghipnózis könnyen manipulálható áldozatai.


Itt van a bökkenő: ha a társadalom felfelé mozgó, városi, "művelt" szegmense nem lát problémát abban, hogy a hipermarketek kényelmes vásárlásainak, a digitális EMF-kommunikációs rendszereknek, a számítógéppel táplált szórakoztató csomagoknak és a jól fizetett munkahelyeknek egy globális vagy transznacionális vállalatnál történő hitelkártyás buborékjában élje az életét – honnan fog jönni az ellenállás?


Ha az emberek ezen csoportja már túl messze van ahhoz, hogy belső rúgást regisztráljon, amikor szembesül egy magas szintű tervvel, hogy "boldogan" elveszik tőlük az összes anyagi javaikat – akkor ki vagy mi fog riadót fújni?

Nekem úgy tűnik, mintha az emberiségnek csak egy kis százaléka tudná elolvasni a rácsok mögötti jövőjükre vonatkozó forgatókönyvet. Csak kevesen képesek felfogni az érzéketlen pszichopaták pszichológiáját és lelketlen vágyát a birtoklásra és az irányításra, bármi áron.

De amint az ember kilép az istentelen városi bevásárlás megszállottjainak és a "jól képzett", egyetemi képzésben részesülő álláskeresőknek a világából, elkezd felsejleni a lehetőség, hogy az ellenállás valósággá váljon.


A dolgozó emberek körében, akik rendszeresen bepiszkolják a kezüket, akik földet művelnek, menedékházakat építenek, autókat javítanak, csöveket javítanak, villanyt szerelnek és csatornát ásnak, a negyedik ipari forradalom virtuális valóságot jelentő digitális kibernetikus jövője – és a Zöld New Deal – puszta fantáziálásnak tűnik. Az elmebetegek zagyvaságainak.

Nem kell mentálisan küzdeniük ahhoz, hogy megpróbálják felfogni a globális médiamaffia által sugárzott torz logikát. Egyszerűen csak tudják a zsigereikben, hogy ez egy nagy "baromság".

Ők azok, akik a társadalmat összetartó piramis alapját képezik – akik összeragasztják a mindennapi életünket támogató alapvető infrastruktúrát. És innen kezdve egyre többen utasítják el a szellemi indoktrináció (átnevelés, néphülyítés) pszichológiáját és a digitalizált virtuális jövő népszerűsítését.

A "Dobjuk ki a Green Deal-t" /a "Zöld Megállapodás"-t/ figyelemre méltó, egységes parasztlázadások, amelyek Európa minden részén és azon túl is zajlanak, ezt bizonyítják. Felkelnek a hamis "nettó zéró 2045-ig" szabályok bevezetése ellen, amelyek azt követelik, hogy a gazdák ne dolgozzanak többet a földeken, és ne tartsák többet a földet termékenyen tartó állatállományt.

Ezek a gazdák tízezrével vannak kint. Lengyelországban hónapokig tartó traktorblokádokat tartanak a városok, szupermarketek és határátkelők előtt. A szénbányászok, akiket a "globális felmelegedés megállítása" elnevezésű nagyarányú elbocsátások miatt el kell rekkentteni, csatlakoznak a felkeléshez.

A gazdák azt mondják, hogy addig nem hagynak fel a zavargásokkal, amíg a kormány és az EU nem teljesíti követeléseiket. Ez a valódi dac üdítően hígítatlan nyelve.
A hatóságokat megzavarta. A "Zöld Megállapodás" végül is a gerince annak a programnak, amelynek célja, hogy mindannyiunkat leigázzanak egy olyan szép új világba, ahol minden szintetikus – az élelmiszertől a természeten át az emberekig.

A közvélemény szimpatizál a gazdák akcióival.

A közvélemény-kutatások szerint az európai polgárok mintegy 80%-a az ő oldalukon áll.

A lendület fenntartásához létfontosságú lesz, hogy a fogyasztók egy szilárd magja felemelkedjen és részt vegyen ebben az alulról jövő mozgalomban, amely a valódi élelmiszerek és a valódi mezőgazdaság fennmaradásáért küzd.


Egy valószínűtlen helyről érkezik, de a szilárd, földhözragadt felkelés egyre inkább felgyorsul. A gazdák követelései alapvetően gazdasági méltányosságot, tiszteletet és a nemzet élelmezésbiztonságában betöltött létfontosságú szerepük elismerését követelik.


A "Zöld Megállapodás" keretében ezek közül a követelések közül egyiket sem veszik komolyan. A WEF megoldása nem a mezőgazdasági közösség támogatása, hanem tönkretétele!


A 2024-es igazságért folytatott harcban mindenkinek olyan határozottan kell viselkednie, mint a gazdáknak. Megalkuvás nélkül kell szembenézni a politikai hazugokkal és képmutatókkal.


Mi vagyunk a Föld bolygó gondnokai. Annak érdekében, hogy megőrizzük egyensúlyát és kiegyensúlyozottságát – nincs más választásunk, mint hogy paktummentes harcba szálljunk minden szembenálló erővel szemben.

Azok, akiknek van földjük, akik élelmiszert termeszthetnek és vizet meríthetnek a kútból, az utolsó független egyének a bolygón. Ők nem fognak kapitulálni egy csapat pszichopata előtt Brüsszelben, Londonban, Varsóban, Washingtonban vagy Párizsban – és mi sem fogunk.

Mindenki élete attól függ, hogy hozzáfér-e tápláló élelmiszerhez. Ezért mindenki élete a gazdálkodók túlélésétől és jövőbeli jólététől függ.

Támogassuk őket most, a szükség órájában. Az ő szükségük az önök szükséglete is. Nincs jövőjük – és nekünk sincs – egy olyan életmentő forradalom nélkül, amely újraszabályozza, hogy mi a fontos az életben. Gondolkodjatok el mélyen ezen, majd késedelem nélkül cselekedjetek.

És ha kétségeid vannak – kérdezd meg a gazdákat, hogy valójában ki irányítja az élelmiszerláncot. Ki ül valójában a vezetőülésben, amikor a világ élelmezéséről van szó?


Emelkedjetek fel, minden jó ember! Vegyétek két kézbe a sorsotokat. Erőteljesen egyesüljetek, hogy az emberiség nagy győzelmet arasson az embertelenség felett.


Ha hagyjuk, hogy a megalázó rabszolgaság állapotába csússzunk, az a temető tanítása.


Mindazok, akik még rendelkeznek néhány életet adó vörös vértesttel, tudják, hogy az igazsághoz vezető út nem tűr kompromisszumot, és soha nem lehet a tömeges átverés megrendezett ópiuma által felforgatni.


Julian Rose biogazdálkodó, író, műsorvezető és nemzetközi aktivista. Négy könyv szerzője, melyek közül a legújabb, a "Overcoming the Robotic Mind" (A robotikus elme legyőzése) egy felhívás az életünk átvételével szembeni ellenállásra az Új Világrend despotikus hatalomátvételével szemben. További információkért látogasson el weboldalára: www.julianrose.info


434 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page