top of page

A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a COVID oltás tömeges elnéptelenedéshez fog vezetniEredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


A kormányod megpróbál megölni téged: A Pfizer bizalmas dokumentumaiból kiderül, hogy a COVID oltás tömeges elnéptelenedéshez fog vezetni

Lehet, hogy az alábbi állítások némelyikét kezdetben nehéz elhinni. De biztosíthatjuk Önt arról, hogy minden egyes állítás a kormány által jóváhagyott hivatalos dokumentumokból származik.


Ha hajlandóak tovább olvasni, akkor a bizonyítékok legátfogóbb válogatásába botlanak, amely bizonyítja, hogy a Covid-19 oltás valójában tömeges elnéptelenedést okoz, és a kormányuk tudta, hogy ez fog történni.


Minden egyes dokumentumra hivatkozni fogunk, hogy önök maguk is "ellenőrizhessék" az állításokat.


Túl sok haláleset

Európában heti rendszerességgel és egész évben többlethalálozást regisztrálnak a 2016-2019-es átlaghoz képest.


Az Eurostat az Európai Unió statisztikai hivatala, amely az országok és régiók közötti összehasonlítást lehetővé tevő, magas színvonalú, egész Európára kiterjedő statisztikák és mutatók közzétételéért felelős.


Az alábbi grafikon az Eurostat honlapjáról származik, és 2022. október 13-án jelent meg. Az augusztus hónapra vonatkozó európai többlethalálozást mutatja.A fentiek nem egyszeri esetek. Egész évben ugyanaz a régi történet, de senki sem beszél róla.


Az alábbi ábra az európai túlhalálozást mutatja június hónapra vonatkozóan.


Hasonló volt a helyzet egész Európában 2022 májusában is.


Angliában és Walesben hetente több ezer többlethalálozással kell számolnunk.


A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) heti adatokat tesz közzé az Angliában és Walesben regisztrált halálesetekről.


Az alábbi, az Office for National Statistics (ONS) által készített grafikon a 2022. szeptember 16-ig tartó heti halálesetek számát mutatja az 5 éves átlaghoz képest, és azt bizonyítja, hogy a 2022-es heti többlethalálozás tendenciája április vége felé kezdődött.


(...)


A 2022. évi 37. hétig Európában 243 617 többlethalálozást regisztráltak.

Ugyanebben az időszakban 2020-ban (0. hét és 37. hét között) 233 737 többlethalálozást regisztráltak. Ezeket többnyire Covid-19 halálesetekként jelölték meg.


Ugyanebben az időszakban 2021-ben 231 956 többlethalálozás történt. Ezek nagy részét 2021 telén Covid-19-nek fogják címkézni, de a Covid-19 injekcióknak meg kellett volna szüntetniük mind az állítólagos Covid-19 halálesetek, mind a többlethalálozások hatalmas növekedését.(...)

 
 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


1 319 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK