top of page

A Pfizer-igazgató rejtett kamerába mondta: „A COVID egy ideig még pénztermelő tehén lesz számunkra”

Eredeti cím:

Jordan Trishtan Walkert, a Pfizer kutatási és fejlesztési, stratégiai műveletek és mRNS tudományos tervezés igazgatóját “interjúvolták” meg rejtett kamerával.


Ő szerepel a videóban:Walker szerint a direktirányításos evolúció különbözik a Gain-of-Function-tól, amelyet úgy definiálnak, mint "olyan mutációt, amely új vagy fokozott aktivitást kölcsönöz egy fehérjének". Más szóval ez azt jelenti, hogy egy olyan vírus, mint a COVID, a rajta végzett mutációtól / tudományos kísérlettől függően erősebbé válhat.


A Pfizer vezetője a Veritas újságírójának beszélt cége COVID vakcinákkal kapcsolatos terveiről, miközben elismerte, hogy az embereknek nem tetszene, ha ez az információ nyilvánosságra kerülne.


"Az egyik dolog, amit mi [a Pfizer] vizsgálunk, az az, hogy miért nem mutáljuk magunk [a COVID-ot], hogy létrehozhassunk – megelőzően új vakcinákat fejlesszünk ki, igaz? Tehát ezt kell tennünk. De ha ezt tesszük, akkor fennáll a kockázata annak, hogy – képzelhetik – senki sem akarja, hogy egy gyógyszergyártó cég mutálja a kibaszott vírusokat" – mondta Walker.


"Amit én hallottam, hogy ők [a Pfizer tudósai] optimalizálják [a COVID mutációs folyamatát], de lassan haladnak, mert mindenki nagyon óvatos - nyilvánvalóan nem akarják túlságosan felgyorsítani. Szerintem ők is csak feltáró jelleggel próbálják csinálni, mert nyilvánvalóan nem akarják reklámozni, hogy a jövőbeni mutációkat találják ki" – mondta.


"Ne mondják el senkinek. Ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek. Úgy működne [a kísérlet], hogy majmokba ültetjük a vírust, és egymás után folyamatosan megfertőztetjük őket, és sorozatos mintákat veszünk tőlük".


Walker párhuzamot vont a Pfizer jelenlegi projektje és a kínai Wuhan Virológiai Intézetben történhetett események között.


"Nagyon ellenőrzöttnek kell lennünk, hogy ez a vírus [COVID], amit mutálunk, ne hozzon létre olyasmit, ami csak úgy mindenhová eljut. Gyanítom, hogy őszintén szólva a vírus így indult el Wuhanban. Semmi értelme, hogy ez a vírus a semmiből bukkant fel. Ez baromság" – mondta.


"Nem szabadna Gain-of-Function kutatást végezni a vírusokkal. Rendszeresen nem. Ezeket a szelektált szerkezetmutációkat elvégezhetjük, hogy erősebbé tegyük őket. Jelenleg is folynak ezzel kapcsolatos kutatások. Nem tudom, hogyan fog ez működni. Remélem, nem lesz több járvány, mert Jézus Krisztus" – mondta.


Walker azt is elmondta a Veritas újságírójának, hogy a COVID nagyban hozzájárult a Pfizer közelmúltbeli üzleti sikereihez:


Walker: "A céljuk [a Pfizer tudósai] részben az, hogy megpróbálják kitalálni, hogy miként jelenhetnek meg ezek az új törzsek és variánsok, amelyek csak úgy felbukkannak. Tehát megpróbáljuk elkapni őket, mielőtt felbukkannának, és kifejleszthetünk egy vakcinát profilaktikusan, például az új variánsok ellen. Ezért csinálják ezt kontrolláltan a laboratóriumban, ahol azt mondják, hogy ez egy új epitóp, és ha később megjelenik a nyilvánosság előtt, akkor már van egy működő vakcinánk.


Veritas újságíró: Ó, Istenem. Ez tökéletes. De nem ez a legjobb üzleti modell? Csak irányítani a természetet, mielőtt még a természetben megtörténne? Ugye?


Walker: Igen. Ha működik.


Veritas újságíró: Hogy érti azt, hogy ha működik?


Walker: Mert néha olyan mutációk bukkannak fel, amelyekre nem vagyunk felkészülve. Mint a Delta és az Omicron esetében. És ilyen dolgokkal. Ki tudja? Akárhogy is, ez egy fejőstehén lesz. A COVID egy ideig még pénztermelő tehén lesz számunkra. Nyilvánvalóan.


Veritas újságíró: Nos, azt hiszem, a vírusok kutatása és mutálása lenne a végső fejőstehén.


Walker: Igen, tökéletes lenne.


Walker a továbbiakban kifejtette, hogy a Big Pharma és a kormányzati tisztviselők, például az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnál [FDA], közös érdekeket képviselnek, és hogy ez nem szolgálja az amerikai nép érdekeit:


Walker: [A Big Pharma] egy forgóajtó az összes kormánytisztviselő számára.


Veritas újságíró: Hűha.


Walker: Bármelyik iparágban. Tehát a gyógyszeriparban, az összes ember, aki felülvizsgálja a gyógyszereinket -- végül a legtöbbjük a gyógyszercégeknek fog dolgozni. És a hadseregben, a védelmi kormánytisztviselők végül a védelmi cégeknek dolgoznak utána.


Veritas újságíró: Mit gondol erről a forgóajtóról?


Walker: Őszintén szólva elég jót tesz az iparnak. Mindenki másnak rossz Amerikában.


Veritas újságíró: Miért rossz ez mindenki másnak?


Walker: Mert amikor a gyógyszereinket felülvizsgáló szabályozók tudják, hogy amint abbahagyják a szabályozást, a cégnek fognak dolgozni, nem lesznek olyan kemények azzal a céggel szemben, amelyik munkát ad nekik.


(...)

 


367 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page