top of page

A tömeggyilkosok panoptikuma – 150 Bilderberg tag neve, akik irányították a COVID-járványt (I.)
Vajda Miklós cikkismertetője

Eredeti cikk:


(A múlt héten ígértem, hogy közzéteszem azt a listát, amelyen szerepel annak a 150 nemzetközi közszereplőnek, multimilliárdosnak, bankárnak és kutatónak a nevét és beosztását, akik részvevői a világ valaha volt legnagyobb tömeggyilkosságának. Természetesen arra nem lehet számítani, hogy ezek közül bárkit is felelősségre vonnak. A hatalmuk, befolyásuk és a vagyonuk megóvja őket ettől. A listában csak a Bilderberg csoporttal kapcsolatban állók szerepelnek. valójában ennél sokkal többen vannak. VM)

Több mint 150 Bilderberg tag (az 1861-ből, akik még életben vannak), akik fontos szerepet játszottak a Covid-19 eseményben. Az alábbiak közül sokan, tevékenykedtek különféle szerepekben.


Nem ismert, hogy 2021-ben tartottak-e Bilderberg-találkozót; a csoport honlapján az állt, hogy „az utazási és találkozási korlátozások miatt törölni kellett”.

Az ​​1861 élő Bilderberg tag közül több mint 140 jelentős szerepet játszott a COVID-19 járvány kezelésében: Az alábbiakban felsoroltak közül sokan szerepelnek a COVID-19 WEF elkövetőinek listáján is.

A Bilderberg-találkozókon több tervet is megvitattak a világ totális megváltoztatására.

Víruskutatás és -fejlesztés

Lásd a Wikispooks teljes cikkét: COVID-19/Origins

Számos bizonyíték utal arra, hogy a SARS-CoV2 nem a természetben fordult elő, hanem genetikailag manipulálták egy természetesen előforduló denevér koronavírusból, és valószínűleg további vírusok részeiből. A Bilderberg csoport tagjai fontos munkát végeztek a CRISPR génszerkesztési technika fejlesztésében:


Bernard Cazeneuve – 2018 – 2017-ben részt vett a BSL-4 laboratórium alapító ünnepségén a Wuhani Virológiai Intézetben Yves Lévyvel együtt, akinek

felesége 2020 januárjában hirtelen megtiltotta a hidroxiklorokin vény nélkül történő értékesítését Franciaországban, indoklás nélkül „mérgezőnek” nyilvánítva azt.

Emmanuelle Charpentier – 2016 – A CRISPR mint genomszerkesztési eszköz úttörője (amelyért 2020-ban Nobel-díjban is részesült)


Sean Parker – 2010 – milliárdos, aki elsőként kapott jóváhagyást az NIH-tól a CRISPR-próbához


Pandémiatervezés

Lásd a Wikispooks teljes cikkét: Pandemic/Planning


Sok Bilderberg tag többször is dolgozott a Pandemic Planningnél; a csoport legalább 20 éve képviselteti magát az ilyen gyakorlatokon. A legnyilvánvalóbb kötődésűek:


Gro Harlem Brundtland – 1982, 1983, bemutatta az A Spreading Plague-t (2019-es pandémiás tervezési gyakorlat), részt vett az Atlantic Storm-on és a 2020. februári Preventing Global Catastrophic Biological Risks gyakorlaton


Avril Haines – 2017 – az amerikai háttérhatalom színésze, aki részt vett az Event 201 és a 2020. februári Preventing Global Catastrophic Biological Risks gyakorlatokon. 2013-15 között a CIA igazgatóhelyettese, 2021-től a Nemzeti Hírszerzés igazgatója


Sam Nunn – 1997, 1996 – Hosszú távú tapasztalat a járványtervezésben, részt vett a Dark Winter hadműveletben, a terjedő pestis, a 2020. februári Globális katasztrofális biológiai kockázatok megelőzése gyakorlatokon.


Judith Rodin – 2005 – A Rockefeller Alapítvány elnökeként részt vett a Lock Step gyakorlatban, amely világjárványt vetített előre a techno totalitárius kormányzat kibontakozásának eszközeként.


Munkacsoport

Lásd a Wikispooks teljes cikkét: COVID-19 Task Force


2020 tavaszán sok nemzetállam COVID-19 munkacsoportot (operatív törzset) hozott létre, amelyek közül sok rendelkezett „vészhelyzeti” hatáskörrel, vagy úgy járt el, hogy felülírja a szokásos működési eljárásokat.


Nemzeti Munkacsoportok


Vittorio Colao – 2018 – Az olasz Covid Task Force „2. fázisának” kezelésére szolgáló különleges munkacsoport vezetője


Christopher Liddell – 2017 – Trump Fehér Ház koronavírus-munkacsoportjának tagja


Matthew Pottinger – 2019 – Trump Fehér Ház koronavírus-munkacsoportjának tagja. Felesége, Yen Pottinger a társadalmi távolságtartás fontosságát magyarázta 2020 márciusának közepén


Kathleen Sebelius – 2008, 2007 – Biden Fehér Ház koronavírus-munkacsoportjának tagja és a Kaiser Family Foundation igazgatósági tagja


Jeffrey Zients – 2017 – 2021-ben a Fehér Ház koronavírus-koordinátora lett, az év augusztusában bejelentette, hogy „ideje előírni bizonyos követelményeket” a COVID-oltások tekintetében.


Kezelők


Mark Carney – 2019, 2018, 2012, 2011 – „Justin Trudeau miniszterelnök informális tanácsadójaként jár el a szövetségi kormánynak a COVID-19 világjárványra adott válaszával kapcsolatban”.


Andrew Liveris – 2012 – a Dow volt vezérigazgatója és a Citigroup igazgatótanácsának tagja, az Ausztrál/Nemzeti COVID-19 Koordinációs Bizottság „speciális tanácsadója”


Mások


Más jelentős intézmények Bilderberg tagokat neveztek ki Covid pandémiás csoportjaikba:


Jeffrey Sachs, akit a COVID 19-el foglalkozó Lancet-bizottság elnökévé választottak, miután Peter Daszak visszavonult.


Oliver Bäte – 2017 – Bajorország COVID-19 Gazdasági Tanácsának tagja, aki különféle riasztó kijelentéseket tett a vírussal kapcsolatban, például egy „világméretű meteorbecsapódáshoz” vagy egy atomerőmű felrobbanásához hasonlította.


Laurence Boone – 2015 – a Lancet Bizottság COVID-19-el foglalkozó biztosa – A Globális Gazdasági Fórum vezető közgazdászaként, tanácsot ad a COVID-19-re adott gazdasági válaszlépésekkel kapcsolatban


Sylvia Burwell – 2018 – a Külkapcsolatok Tanácsának „Független munkacsoportja a pandémiára való felkészültség javításával kapcsolatban” társelnöke


Mitchell Daniels – 2012 – tagja a Külkapcsolatok Tanácsa „Független Munkacsoport a Pandémiás Felkészültség javításával kapcsolatban”


Joe Kaeser – 2016, 2015 – Markus Söder kinevezte a bajor COVID-19 Gazdasági Tanácsadó Testületbe (a Siemens vezérigazgatójaként)


Paul Polman – 2012 – A Lancet COVID-19 bizottságának tagja.


Olli Rehn – 2007 – A Bank of Finland elnökeként 2021-ben a FIFA COVID-19 segélyezési tervének irányítóbizottságának elnöke lett. A terv „Monetáris politika a kialakuló világjárvány utáni kontextusban” címmel jelent meg.


Jeffrey Sachs – 1990 – a Lancet COVID-19 bizottságának elnöke.


Tidjane Thiam – 2019, 2013 – az Afrikai Unió négy COVID-19 különleges megbízottjának egyike


Philip Zelikow – 2007, 2006 – A 9/11 bizottsági jelentésének elkészülte után kinevezték a Virginiai Egyetem COVID-bizottsági tervezési csoportjának vezetésére.


Szociális változás

A COVID-19-re adott „válasz” a kikényszerített társadalmi változások elsöprő halmaza volt, minimális tudományos indoklással, ha egyáltalán van ilyen. Ezek egyenesen ellentmondtak a 2020-ig tartó bevált gyakorlatoknak.


Stefan Löfven – 2013 – Svéd miniszterelnökként irányította a svéd Covid-intézkedéseket.


Mary Ann Sieghart – 2001 – bemutatta a Falloutot a BBC Radio 4-en, a koronavírus lehetséges következményeiről szóló sorozatot.


Lezárások

Lásd a Wikispook teljes cikkét: COVID-19/Lockdown


A legtöbb nemzetállam elrendelte az úgynevezett „zárlatot”, azaz a mozgásszabadság drasztikus korlátozását. Ez ellentétes volt a WHO 2019-es világjárványokra vonatkozó legjobb gyakorlati útmutatójával, amely kifejezetten ellenezte ezt a gyakorlatot. 2021 nyaráig kevés tudományos bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek az intézkedések mérhető hatást gyakoroltak volna a COVID-19 terjedésére, de ez az állítás továbbra is a COVID-19 hivatalos narratívájának része.


Alberto Alesina – 2018 – „Erősen egyetértett” 2020 márciusában a Bilderberg konszenzusos lezárási politikájának mindhárom pontjával, 2020 májusában halt meg, 63 évesen.


Cathy Berx – 2018 – Antwerpen kormányzója, aki felügyelte a zárlat és a kijárási tilalom bevezetését Antwerpenben 2020 júliusában.


Stefano Feltri – 2019 – olasz újságíró, aki azt írta, alátámasztva a hivatalos narratívát, hogy a bezárások „elkerülhetetlenek”


Demis Hassabis – 2018, 2016, 2015 – Bejutott a SAGE találkozójára, amely az Egyesült Királyság COVID-zárlatát hirdette.


Sauli Niinistö – 1997 – Ahogy Finnország elnöke kritikátlanul írta a „szigorú, rövid távú korlátozó intézkedések szükségességéről…”, és hasonlóan kritikátlan volt a „vakcinák” gyors bevezetésének szükségességével kapcsolatban.


Bill Morneau – 2017, 2016 – mint kanadai pénzügyminiszter 2020-ban „jóváhagyta közel 200 milliárd dollár szövetségi segély kifizetését a kanadai társadalom hatalmas részének leállítására irányuló szándékos erőfeszítés érdekében”


Norbert Röttgen – 2014 – A CDU elnökeként a német Covid-zárlatokat hirdette


Erna Solberg – 2011 – norvég miniszterelnök, aki az országos zárlatokat vezette. Dollármilliárdokat irányított nemzetközi vakcinaprogramokhoz (GAVI stb.)


Digitalizáció


Carlo Ratti – 2014 – Építész, aki publikált a Reimagining the Office-ról


Frans Timmermans – 2008 – az Európai Bizottság társ-ügyvezető alelnöke a Digitális Korszakhoz illeszkedő Európáért, az Európai Bizottság alelnöke számos alkalmat megragadott, hogy véleményt nyilvánítson a „Melyik világra vágyunk a COVID-19 után?” témában.


Margrethe Vestager – 2014 – az Európai Bizottság társ-ügyvezető alelnöke a Digitális korszakhoz illeszkedő Európáért


Maszkok

Lásd a Wikispook teljes cikkét: Maszk


A Bain & Company útmutatásai arról, hogy miként kell változniuk az embereknek a munkahelyeken a COVID-19 miatt.


Dianne Feinstein – 1991 – 2020 júliusában javasolta a COVID-19-mentesség visszatartását azokban az államokban, amelyek nem rendelkeznek maszkmandátummal. Férjével együtt 2021-ben, a bezárások előtt eladtak részvényeket az Allogene Therapeuticsban.


Társadalmi távolságtartás

Lásd a Wikispooks teljes cikkét: Társadalmi távolságtartás


Susan Athey – 2013 – Dean Karlannel, a „Hogyan gyakoroljuk a társadalmi távolságtartást a gazdaság segítése közben” című könyvét a Washington Postban.


Orit Gadiesh – 1998, 1997 – a Bain & Company elnöke, amely szorosan részt vett a különböző nemzetek kormányzati politikájának irányításában. Franciaországban a kormány megbízta az ország Covid-tesztelési stratégiájának irányításával. 2020. április 29-én kiadott egy útmutatót, amely leírja, hogyan kell megváltozniuk a munkahelyeknek a COVID-19 miatt.


Nyomon követés

Lásd a Wikispooks teljes cikkét: Tömeges megfigyelés


Louise Arbor – 2019 – 2020-ban a COVI Kanada tiszteletbeli elnöke lett, amely kiadta a COVID alkalmazást.


Dido Harding – 2016 – A Covid számára készült NHSX alkalmazás gyártásáért felelős


A narratíva irányítása


William Joseph Burns – 2016-2015 – karrierdiplomata CIA-igazgató 2021 márciusától, gondoskodott arról, hogy az amerikai hírszerző közösség ne ismerje a COVID-19 eredetét


Regina Dugan – 2015 – DARPA, Facebook, Google, „A globális járvány a mi generációnk Szputnyikja”, a Wellcome Trust vezérigazgatója


Henry Kissinger – 2019-2010, 2008-1994, 1992-1980, 1978, 1977, 1971, 1964, 1957 október, 1957 február – Arch-Bilderberger mélypolitikus, számos befolyásos COVID-19-el kapcsolatos nyilvános megnyilatkozás


Ivan Krastev – 2019 – Különféle cikkeket tett közzé a COVID-19 társadalmi hatásairól 2020 márciusától, és megírta az Is It Tomorrow Yet? (Még holnap van?) A pandémia paradoxonai


Charles Michel – 2018, 2016, 2015 – Az Európai Tanács elnökeként 2020 decemberében nemzetközi egyezményt javasolt a világjárványokról.


Soros György – 2002, 2000, 1996, 1994, 1990 – A jó klub, a BLM hatása a narratíva irányítására 2020-ban.


Sidney Taurel – 2007 – a Pearson elnöke, amely „új egészségügyi és biztonsági elveket valósított meg” és „egy online közösséget indított embereink számára, hogy kapcsolatba lépjenek egymással, megosszák történeteiket és támogassák egymást”, a producer Eli Lilly emeritus elnöke.


Fareed Zakaria – 2005, 2003 – Újságíró, aki tíz leckét írt a világjárvány utáni világnak


(folytatjuk)


1 031 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page