top of page

A tűrhetetlen népirtás közepette, hogy MIRŐL VAN SZÓ VALÓJÁBAN (Tallián Hedvig jegyzete)
Kiragadtam a talán leglényegesebbet a neves publicista, Pepe Escobar időszerű írásából: Iran–Russia set a western trap in Palestine, azaz:


Irán–Oroszország nyugati csapdát állított Palesztinában


„…Irán egy pillanat alatt képes a Hormuzi-szorost blokkolni. A kezdők kedvéért, ez már-már költői igazságétel- számba menő büntetés lenne Izrael számára, amiért rá akarja tenni jogtalanul a kezét a Gáza partjainál felfedezett több milliárd dollár értékű földgázmezőre. Ez a legfontosabb indok a gázai etnikai tisztogatásra.

A valódi tét azonban a Wall Street által működtetett 618 billió dolláros derivatíva 'piramisjátékot' lerántani, és ezzel a Goldman Sachs, a JP Morgan valamint a Perzsa Öböl független olajkereskedői is tisztában vannak, és megerősítik immáron évek óta. Tehát amikor előáll a kényszerhelyzet – ami messze túlmutat Palesztina védelmén és a Totális Háború narratíván – akkor nem csak Oroszország és Irán, de az arab világ kulcsszereplői is, melyek BRICS11 taggá akarnak válni – mint Szaudi-Arábia és az Egyesült Arab Emirátusok – meg fogják tenni kerüljön bármibe is, hogy MEGDÖNTSÉK az USA pénzügyi rendszerét.

Ahogy azt a 'mély állam' egyik öreg motoros kelet-európai reprezentánsa hangsúlyozza:

»Az iszlám államok gazdasági előnyben vannak. Felboríthatják a nemzetközi pénzügyi rendszer asztalát azzal, hogy egyszerűen megszakítják az olajszállítást. Egyetlen puskalövés nélkül. Irán és Szaudi-Arábia újra szövetségre léptek. A 2008-as válság megoldása 29 billió dollárjukba került, de a mostanit, ha kibontakozik, száz billiónyi fiat-eszköz sem lesz elegendő megoldani…«”

Bővebben, további fontos részletekkel (jó angolosoknak) az első hozzászólásban, Pepe Escobar írásában.

Ernst Wolfftól a Gázai olajmezőről és Netanyahuról (magyar felirattal), szintén hozzászólásban.


Végül egy beszédes kép az etnikai tisztogatás irtózatos valóságáról, Pepe Escobar Telegram-oldaláról


Mindeközben én Magyarországot féltem, de nagyon és KIZÁRÓLAG.

1 279 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page