top of page

A Világgazdasági Fórum és az Egészségügyi Világszervezet a világ kormányai fölé emeli önmagát

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

"Az elmúlt három évben az átlagemberek kirekesztése abból, amit még mindig demokratikus folyamatként adnak el, elérte a csúcspontját." – Peter Koenig


A Világbank és az Egészségügyi Világszervezet korábbi vezető közgazdászaként Peter Koenig belső információkkal rendelkezik. Ezeket itt osztja meg velünk.


Először is tegyük fel magunknak a kérdést, hogy Klaus Schwab szervezete, a WEF, valamint Rockefeller, Bill Gates és a Big Pharma szervezete, a WHO hogyan kapta a "világ" szót a nevében. Az egyetlen világszintű szervezet az ENSZ. Ahogy a neve is mutatja, ez a független nemzetek szervezete. A nemzetek beszélnek, nem a világ, még kevésbé egy olyan magánszervezet, mint a WEF és egy olyan magánfinanszírozású szervezet, mint a WHO.

A globalisták, akik a világ nevében beszélnek, máris átvertek minket azzal, hogy kisajátítottak egy olyan nevet, amely azt sugallja, hogy két magánszervezet a világ nevében beszél. Mindkét szervezet azon van, hogy megszerezze ezt a magánhatalmat az emberiség felett. A WEF már 53 éve, a WHO pedig 1948 óta, amikor Rockefeller alapította.

Ebben az évben a WHO nagy erőkkel dolgozik azon, hogy minden ország egészségügyi politikája fölötti hatalmat szerezzen. Ha a WHO sikerrel jár, ez a magánfinanszírozású szervezet független lesz a kormányoktól, és nem lesz politikai elszámoltathatósága az emberek felé.

Ugyanaz a szervezet, amely hazudott és megtévesztett azzal a biztosítékkal, hogy a Covid oltás "biztonságos és hatékony", most arra törekszik, hogy világszerte bármilyen diktátumot ráerőszakoljon, amit csak akar.

Örül Ön ennek?


Mind a WEF, mind a WHO úgy működik, hogy kitalálja a fenyegetéseket és ellenőrzi a magyarázatukat, mint például az ember okozta globális felmelegedés és a világjárványok, amelyekre a megoldás a hatalom központosítása és a nemzeti szuverenitás és az emberek felé való elszámoltathatóság eróziója.

A WEF 53 éven át szorgalmasan dolgozott azon, hogy olyan képet alakítson ki magáról, mint a legjobb klubról, amelyhez tartozni kell. Ők nevelik a feltörekvő politikai, szakmai és üzleti vezetőket.

A találkozóra szóló meghívás különleges érzéssel tölti el a meghívottat. Azok, akik nem kapnak meghívót, vágynak rá. Ez bizonyosságot teremt a WEF napirendjének helyességéről. A résztvevők olyan beszédeket hallanak, amelyeket nem tudnak megkérdőjelezni, és elfogadják a nagy nevektől érkező ötleteket.

A WEF-nek 53 év elteltével nagy és befolyásos követői vannak. A WHO továbblépett afelé, hogy hivatalos világkormányzati szervezetté váljon azáltal, hogy bekerült az ENSZ rendszerébe.
A WHO azáltal, hogy bekerült az Egyesült Nemzetek Szervezetének rendszerébe, tovább lépett a világ hivatalos kormányzati szervezetévé válás útján. Ha a WHO-nak sikerül minden ország egészségügyi politikája fölé kerekednie, az a független orvostudomány végét jelenti. Az atomháborút leszámítva nehéz elképzelni ennél katasztrofálisabb fejleményt.

Képzelje el, hogy Ön egy amerikai szenátor vagy egy képviselőházi bizottsági elnök, és felfogja, hogy ezeknek a szervezeteknek a célja a nemzeti szuverenitás megszüntetése. Mit tehetne ez ellen? Ha elkezdesz ellenük beszélni, leleplezni őket, akkor hatalmas hálózatukat arra használják, hogy megvonják politikai kampányadományaidat, és démonizáljanak téged, mint reakciósat, aki a világ sürgető problémáinak megoldása útjában áll.


Az emberek és országok függetlenségét messzire elmozdították a pusztulásuk felé vezető úton.

Másodszor, tegye fel magának a kérdést, hogyan lehet az, hogy ez a két szervezet, amely a Covid-narratívát a végletekig felturbózta, most utólag is hiteles lehet, amikor minden kormány hivatalos adatai a Covid-oltást követően a megmagyarázhatatlan többlethalálozások tömeges növekedését mutatják?

Az oltottak, nem pedig az oltatlanok azok, akik hirtelen meghalnak és megbetegednek. Az orvosok a rákos megbetegedések megugrásáról és a termékenység csökkenéséről is beszámolnak az oltási kampányt követően.


Orvostudósok és orvosok ezrei jutottak arra a következtetésre a bizonyítékok alapján, hogy az mRNS vakcinák sokak számára halálosak, és még többeknek súlyos és maradandó egészségkárosodást okoznak. A világ legtekintélyesebb orvostudósai és orvosai közül néhányan az mRNS-injekciók azonnali leállítására szólítottak fel. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal mégis jóváhagyta az injekciókat csecsemők számára, és sok szülő továbbra is olyannyira tudatlan, hogy részt vesz saját gyermekeik meggyilkolásában és egészségkárosításában.

Őszinte kérdés, hogy az ilyen tudatlan, hiszékeny és bizalmatlan emberek hogyan tudnak ellenállni a WEF/WHO támadásának.

 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


646 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page