top of page

A Világgazdasági Fórum (WEF) – kik irányítanak a háttérből? Egy világszintű összeesküvés? – Előzetes18.01.2024 | www.kla.tv/27937


Kik állnak a Világgazdasági Fórum (WEF) mögött? A Kla.TV dokumentumfilmje kíméletlenül leleplezi a WEF tényleges terveit és a teljes vezetőségét. Azt is megtudhatja, hogy az Ön országából mely személyek hajtják végre a Világgazdasági Fórum (WEF) programját, akiket a WEF stratégiailag kiképzett erre.


A WEF dióhéjban


A legfontosabb pontokat az alábbiakban felsoroljuk és összefoglaljuk:


¬ A WEF nem csupán egy svájci alapítvány, amelyet egy független személy, Klaus Schwab alapított és épített fel. Schwab 1966/1967-ben, a Harvard Business Schoolon töltött évei alatt professzora, Henry Kissinger hatása alá került.


Az "Európai Menedzsment Szimpózium" ¬ a WEF elődje ¬ egy Henry Kissinger vezette, CIA által finanszírozott harvardi programból született, amelyet John Kenneth Galbraith és Herman Kahn támogatásával Svájcban hoztak létre.


Mindhárman a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR) agytröszt tagjai.

A WEF alapításával vagy felsővezetői struktúrájával kapcsolatban álló valamennyi személy tagja a Bilderberg-csoportnak, a Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) vagy a Trilaterális Bizottságnak, vagy egyidejűleg több ilyen szervezetnek is.

Mindezeket a szervezeteket ugyanazok a háttérfigurák és utódaik irányítják, mint például David Rockefeller, Henry Kissinger, Laurence Douglas "Larry" Fink vagy David Rubenstein, illetve számos más gazdag világgazdasági szereplő.

Amikor 1971-ben megalakult, a WEF azt a feladatot kapta, hogy a nagy globális vállalatok segítségével világszerte megvalósítsa az Új Világrend (NWO) menetrendjét. Időközben a globális konglomerátumok teljes elitje itt gyűlt össze. A Világgazdasági Fórumot (WEF) a világpolitika egyik legmeghatározóbb befolyási központjává tették a fent említett világvezetők.

A WEF különböző kezdeményezéseket indított el, amelyek a globalizáció előmozdítására szolgálnak, és előkészítik a terepet egy jövőbeli központosított világdiktatúra számára. A legfontosabb ilyen szervezetek közé tartozik a Római Klub a klímadiktatúrához kapcsolódóan, a GAVI oltási szövetség az oltási diktatúra, az "EVENT 201" 2019. októberi pandémiagyakorlat pedig a koronadiktatúra, illetve a Nagy újraindítás, és a transzhumanizmus tekintetében. De az olyan szereplők, mint Kína és Oroszország is a WEF terveinek megvalósítását szolgálják és élen járnak azok előmozdításában.

A WEF alapítója által meghirdetett "Nagy Újraindítás" célja, hogy az egész világot egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt digitális korszakba vezesse.

A Nagy újraindítás alatt egy olyan világ értendő, amelyben már senki sem birtokol semmit, amelyben mindenki folyamatos megfigyelés alatt áll, mindenféle értelemben elvesztette függetlenségét és ezáltal irányítható. A transzhumanizmus programja ¬ az emberi test és a digitális szféra összeolvadása ¬ megnyitja a kaput az emberiség manipulálása, ellenőrzése és irányítása előtt, egy központosított világdiktatúra útját építve. Ennyit a legfontosabb pontokról.

Tekintettel arra, hogy a WEF szálai ugyanazokhoz a hálózatba kötött irányítóközpontokhoz és vezető személyekhez futnak, és hogy az itt vázolt WEF-kezdeményezések céljai félreérthetetlenül egy globális tervet szolgálnak, igenis beszélhetünk egy világszintű összeesküvésről. Itt nem néhány főszereplő, például az amerikai kormány, Oroszország vagy Kína, hanem néhány globális vezető világszintű összeesküvéséről van szó.
Közös bennük, hogy mindannyian szorosan a szabadkőművesség titkos szövetségébe tartoznak. Az egyik leghatalmasabb, "HÁROM SZEM" elnevezésű világszinten meghatározó páholyt, David Rockefeller, Henry Kissinger és Zbigniew Brzeziński alapította.

Pár nap múlva megjelenik a teljes adás is.


788 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg